Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποινή - καταπέλτης σε μητέρα που άφησε μόνη την 16μηνων κόρη της και πήγε διακοπές

Ποινή - καταπέλτης σε μητέρα που άφησε μ...

Το μωρό πέθανε

Σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς τη δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μια μητέρα από το Οχάιο που άφησε μόνη της την 16 μηνών κόρη της στο σπίτι για 10 μέρες το περασμένο καλοκαίρι, για να πάει διακοπές, με αποτέλεσμα το μωρό να πεθάνει. 

 Η 32χρονη Κρίστελ Καντελάριο δήλωσε ένοχη τον προηγούμενο μήνα διακεκριμένη δολοφονίακαι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εισαγγελείς, οι οποίοι απέρριψαν δύο κατηγορίες για φόνο και μια κατηγορία για κακουργηματική επίθεση.

 Το παιδί πέθανε από ασιτία και αφυδάτωση Οι εισαγγελικές αρχές δήλωσαν ότι η δράστιδα άφησε την κόρη της, Τζέιλιν, στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ και πήγε διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο τον Ιούνιο του 2023. Όταν επέστρεψε 10 ημέρες αργότερα, διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι δεν ανέπνεε μέσα στο παιδικό καρεκλάκι που το είχε εγκαταλείψει και κάλεσε τις αρχές. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο και ανακοίνωσαν επίσημα τον θάνατό του.

 «Θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σε ένα κελί»
 Ο δικαστής δήλωσε πως η Καντελάριο διέπραξε «την απόλυτη προδοσία» αφήνοντας την κόρη της μόνη της, χωρίς φαγητό.

 «Όπως δεν άφησες την Τζέιλιν να βγει από τον εγκλεισμό της, έτσι και εσύ θα πρέπει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σε ένα κελί χωρίς ελευθερία», τόνισε ο δικαστής.

 «Η μόνη διαφορά θα είναι ότι η φυλακή θα σε ταΐζει και θα σου δίνει νερό που της αρνήθηκες», σημείωσε στην απαγγελία της ποινής.

Δήλωσε μετανιωμένη

 Η Καντελάριο, η οποία έχει κατάθλιψη και προβλήματα ψυχικής υγείας, δήλωσε ότι προσευχόταν καθημερινά για συγχώρεση.

 «Έχω πολύ πόνο για την απώλεια του μωρού μου, της Τζέιλιν», είπε. «Είμαι εξαιρετικά πληγωμένη για όλα όσα συνέβησαν. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, αλλά κανείς δεν ήξερε πόσο υπέφερα και τι περνούσα ... Ο Θεός και η κόρη μου με έχουν συγχωρέσει», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις