Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Θρίαμβος του Προμηθέα, νίκησε 79-67 την ΑΕΚ και προκρίθηκε στους «8» του Champions League (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Eurokinissi

Eurokinissi

Για τρίτη φορά στην ιστορία του σε προημιτελική φάση στην Ευρώπη!

Σε ένα ματς με μεγάλη ένταση, ακόμη και με διακοπή μετά από χτύπημα του Αγραβάνη στον Χρυσικόπουλο, ο Προμηθέας νίκησε με 79-67 την ΑΕΚ Betsson και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Για τρίτη φορά στην ιστορία του σε προημιτελική φάση στην Ευρώπη!

Το βράδυ της Τετάρτης (20/3) ο Προμηθέας χρειαζόταν το αποτέλεσμα για την υπέρβαση. Και το πήρε με το σπαθί του. Νίκησε με 79-67 την ΑΕΚ Betsson στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για να ακολουθήσει το Περιστέρι bwin στα προημιτελικά του Basketball Champions League με φόντο το Final Four της διοργάνωσης που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Φρανκφούρτη.

Στο 4-2 έκλεισε τον δεύτερο γύρο η ομάδα της Πάτρας, που είχε 3-3 στον πρώτο και απέκλεισε με 2-0 τη Λε Μαν στο Play-In. Ήταν ανώτερη στην έδρα της ΑΕΚ που έπεσε στο 0-6 και πήρε την νίκη χωρίς να ενδιαφερθεί για το αποτέλεσμα του Χάποελ Χολόν - Μούρθια (64-60). Ματς με μεγάλη ένταση, ακόμη και με διακοπή στο 33', σε ένα γήπεδο στο οποίο υπήρχε λίγος κόσμος.

Ο Προμηθέας ήταν σκληρός πνευματικά, σε μια βραδιά στην οποία και η ΑΕΚ ήθελε να παλέψει για την... τιμή των όπλων. Στο φινάλε τη διαφορά την έκανε το κίνητρο, με τον Χάντερ Χέιλ να έχει ένα καλό δεύτερο δεκάλεπτο και ένα απίθανο φινάλε 15 πόντους στην τέταρτη περίοδο και τους Χρυσικόπουλο - Ετσενίκε να τον υποστηρίζουν.

 

Την Πέμπτη (21/3) στην Ελβετία θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών, με τον Προμηθέα και το Περιστέρι να περιμένουν να μάθουν τις αντιπάλους τους στο δρόμο προς το Final Four.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βούλιτς, Μπακί, Πέσιτς

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-11, 29-31, 46-55, 67-79

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης κι όλα τα μέλη του συνδυασμού εκφράζουν και δημόσια τα συγχαρητήρια τους στην ΚΑΕ Προμηθέας, τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση για την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες του Basketball Champions League. 

Η σημαντική αυτή, επιτυχία της πατρινής ομάδας είναι το «επισφράγισμα» της εξαιρετικής της πορείας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ στο οποίο εκπροσωπεί επάξια όχι μόνο την πόλη μας, αλλά και τη χώρα μας, καθώς είναι η δεύτερη χρονικά ελληνική ομάδα που προκρίθηκε στις οκτώ. 

Παραμένουμε στο πλευρό του Προμηθέα και ευχόμαστε να φθάσει ακόμη πιο ψηλά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάνοντάς μας υπερήφανους με την πρόκρισή της πλέον, στο Final-4 του BCL.

Αθλητικές ειδήσεις Τώρα

Όλες οι παρουσίες των ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά στην Ευρώπη- ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Στους «4» του Κυπέλλου ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάϊ Τάϊ ανδρών και γυναικών στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Τόφαλος» από 31 Μαΐου έως 10 Ιουνίου 2024

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports