Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι 2024: 22.000 άτομα δια...

Πατρινό Καρναβάλι 2024: 22.000 άτομα διακινήθηκαν με τα ΚΤΕΛ

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Λιγότερος ο κόσμος σε σχέση με τον αριθμό που περίμεναν

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Λιγότερος ήταν ο κόσμος που μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλικού τριημέρου στην Πάτρα, με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, σε σχέση με το αριθμό που περίμεναν.

«Παρότι υπήρξε μια αύξηση της τάξης του 15% σε σχέση με πέρυσι, ο αριθμός των ταξιδιωτών με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, δεν ήταν αυτός που αναμέναμε» αναφέρει στο thebest.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος. «Ο κόσμος ξεκίνησε φέτος να έρχεται από την Τετάρτη και όχι από την Πέμπτη ως είθισται να γίνεται αυτές τις ημέρες, γεγονός που διευκόλυνε και αυτούς αλλά και το δικό μας το έργο. Υπολογίζουμε ότι προς Πάτρα μετακινήθηκαν με τα λεωφορεία μας περίπου 20.000 κόσμος από την Αθήνα και ακόμα 2.000 κόσμος από τη Μακεδονία. Ο στόλος των λεωφορείων μας που χρησιμοποιήθηκε από την Τετάρτη μέχρι και χθες, φτάνει τον αριθμό των 400, με τα δρομολόγια να γίνονται ανά 5 λεπτά».    

Σε ό, τι αφορά, τις αποχωρήσεις, ο κ. Μανωλόπουλος, επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετακινήσεις εξόδου, καθώς ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που φεύγει «από το Σάββατο, μετά τη νυχτερινή παρέλαση είχε αρχίσει σίγα σιγά να υπάρχει κίνηση με επισκέπτες που αποφάσισαν να φύγουν. Αυτό συνέβη γιατί ήρθαν στην Πάτρα νωρίτερα και κουράστηκαν. Όλο το προσωπικό μας είναι στο πόδι, με πυκνά δρομολόγια και μέχρι ώρας, όλα πάνε καλά χωρίς να αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα».

Επίσης, όπως είπε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, ο κόσμος που μετακινήθηκε με τα λεωφορεία τους, ήταν ποιοτικός και δεν υπήρξαν προβλήματα. «Φέτος όλα πήγαν καλά, ο κόσμος που μεταφέραμε δεν προκάλεσε ούτε ζημιές, ούτε εντάσεις με μαγκιές, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Ούτε χαρτάκι πεταμένο δεν βρήκαμε μέσα στα λεωφορεία. Ήταν άνθρωποι που ήρθαν να διασκεδάσουν και να φύγουν χαρούμενοι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr