Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι 2024: Οι σοκολατορίχτε...

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Οι σοκολατορίχτες έκοψαν τη σοκολατοκαρναβαλόπιτα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σε κεφάτη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους καρναβαλικούς ρυθμούς της Δημοτικής Μουσικής, έγινε ο απαραίτητος σοκολατοπόλεμος

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Πλήθος κόσμου προσήλθε στην κεντρική αίθουσα (Καρναβαλιού) του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της σοκολατοκαρναβαλόπιτας από τους συλλόγους  σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ Πατρινό Καρναβάλι, η καθιερωμένη και αγαπημένη εκδήλωση όλων των Πατρινών, των καρναβαλιστών αλλά και των «σοκολατογευσιγνωστών» λειτούργησε ως πόλος έλξης. Σε κεφάτη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους καρναβαλικούς ρυθμούς της Δημοτικής Μουσικής, έγινε ο απαραίτητος σοκολατοπόλεμος σύμφωνα με το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου πατρινό έθιμο. Οι εκπρόσωποι των πέντε συλλόγων επιδόθηκαν σε σοκολατορίψεις μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα γενικής ευθυμίας και ανταλλαγής θερμών ευχών.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Κωνσταντίνος Δραγώτης και η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ Σοφία Χρυσοπούλου.

Οι σοκολάτες γλύκαναν τους παρευρισκόμενους που πήραν μια πρόγευση του τί θα επακολουθήσει από τη δράση των σοκολατοριχτών στις επόμενες μέρες της κορύφωσης του κεφιού.

 

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr