Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στη "Μέριμνα"

Πάτρα: Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι ...

Από σήμερα

Οι εργαζόμενοι του Θεραπευτικού Κέντρου "Μέριμνα" της Πάτρας, αποφάσισαν να προχωρήσουν από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από τις 06:30πμ έως τις 10:30πμ  διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, καθώς είναι ήδη δυο μήνες απλήρωτοι.

Σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας σημειώνεται ότι:

«Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας μαζί με το σωματείο των εργαζομένων, το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία και την Δημοτική Αρχή Πάτρας επανειλημμένα έχουν παρέμβει τόσο στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άμεση πληρωμή των εργαζομένων και τη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια του συγκεκριμένου Θεραπευτικού Κέντρου".

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, στηρίζει την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της πόλης και του Σωματείου του Θεραπευτικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», που αποφάσισαν να προχωρήσουν από σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου σε επαναλαμβανόμενες 4ωρες στάσεις εργασίας.

"Κυβέρνηση και Περιφέρεια αρνούνται να πάρουν θέση στο μείζον ζήτημα που συνεχίζεται εδώ και μήνες αφού είναι αυτοί, όπως και οι προκάτοχοί τους, που υλοποιούν κατά  γράμμα τις οδηγίες και την κατεύθυνση της Ε.Ε. για πλήρη ιδιωτικοποίηση και του ευαίσθητου τομέα των προνοιακών δομών στρώνοντας τον δρόμο στους επιχειρηματικούς ομίλους, για ένα ακόμα πεδίο κερδοφορίας σε βάρος του λαού" αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Πατρέων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις