Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Do you have any rooms available;» Χαμός με τους… εραστές Πενέλοπε Κρουζ και Μπραντ Πιτ

«Do you have any rooms available;» Χαμός...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το Chanel show ταξίδεψε το κοινό στη Ντοβίλ και πρόβαλε φιλμάκι βασισμένο στο θρυλικό ρομάντζο «Ενας άντρας και μια γυναίκα»

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θεατές της επίδειξης του οίκου Chanel την τελευταία ημέρα της Paris Fashion Week.

Ο γαλλικός κολοσσός είχε σκηνικό την αποβάθρα της Ντοβίλ, θέρετρο που λάτρεψε η αθάνατη Coco, ανοίγοντας μάλιστα εκεί την πρώτη της μπουτίκ το 1913. Όμως, ήταν το ασπρόμαυρο φιλμάκι που πρoβλήθηκε που έκανε αίσθηση και έγινε ταχύτατα viral.

Στα πρότυπα του θρυλικού ρομάντζου των sixties «Un homme et une femme- Ενας άντρας και μια γυναίκα», οι super stars Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουζ υποδύθηκαν τους μελαγχολικούς εραστές αντί του ντουέτου Τρεντινιάν- Εμέ. Ο διάχυτος ερωτισμός και τα βλέμματα στα πλάνα του αυτοκινήτου, της παραλίας και του ξενοδοχείου καθήλωσαν το κοινό. Μάλιστα σε αυτή τη βερσιόν ήταν η γυναίκα, δηλαδή η Πενέλοπε, που έκανε την ερώτηση ««Do you have any rooms available;».

Το τρίτο βουβό πρόσωπο στο date night ήταν βέβαια μια Chanel bag, αξεσουάρ που υπάρχει και στην original ταινία. Η χαρακτηριστική μουσική του Φράνσις Λάι σφράγισε την ατμόσφαιρα ολόγυρα.

Kατά τα άλλα, η collection fall winter 2024- 2025 διέθετε τεράστια καπέλα, μακριά παλτό με λεπτές ζώνες, πλούσια κοσμήματα, τουίντ κοστούμια με βερμούδες, παντελόνες ή πλισέ φούστες, μια ιδιαίτερη γκάμα πλεκτών αλλά και χρυσά σύνολα, αγορίστικες τραγιάσκες, σοφιστικέ γάντια  κ.α.

Όλα στο Grand Palais Éphémère είχαν  αναμφίβολα κινηματογραφική διάσταση.

«Στην Deauville ξεκίνησαν όλα για τον οίκο. Το 1912 άνοιξε το κατάστημα με τα καπέλα και μετά πολύ γρήγορα ήρθαν τα πρώτα ρούχα με το πρωτοποριακό, ριζοσπαστικό στιλ. Είναι εκεί που ξεκίνησαν όλα για την Gabrielle Chanel. Αυτή η ιστορία είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου» σημειώνει η creative director  η Virginie Viard.

Aνάμεσα στα μοντέλα ήταν η Τζίτζι Χαντίντ και Βιτόρια Τσερέτι ενώ front row χειροκρότησαν οι Πενέλοπε Κρουζ, Nαόμι Καμπελ, Mάργκαρετ Κουάλει, Ζόι Ντατς, Καμίλ Ρόου, Βανέσα Παραντίς κ.α.

Δείτε το βιντεάκι οπωσδήποτε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View