Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πότε θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό οι υποψήφιοι

Πότε θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανο...

Ηλεκτρονική η κατάθεση των φετινών μηχανογραφικών από 17-6-2011 έως και 28-6-2011. Στα σχολεία η λήψη προσωπικού κωδικού για τη συπλήρωσή τους

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής των ηλεκτρονικών μηχανογραφικών, ενώ σήμερα το υπουργείο Παιδείας ξεκαθάρισε τί θα ισχύσει με τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων. Η κατάθεση των φετινών μηχανογραφικών είναι ηλεκτρονική, ενώ υποχρεωτικά κάθε μαθητής πρέπει να επισκεφτεί το σχολείο του για να λάβει τον προσωπικό κωδικό του.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα να πολλαπλής επεξεργασίας και ηλεκτρονικής τροποποίησης, πριν την κατάθεσή του.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας

1. Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής των μηχανογραφικών θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011.

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από 16-6-2011 ως 23-6-2011.

3. Η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011. Οι υποψήφιοι με το 10% θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ  και θα οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσα στις ίδιες προθεσμίες.

Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές  και δεσμευτικές και μετά την  παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή  καμμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.

Από το ΥΠΔΒΜΘ ανακοινώνονται τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά για τους δικαιούχους  υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, καθώς  και γενικές πληροφορίες για  τις ειδικές περιπτώσεις υποψηφίων που διεκδικούν επιπλέον αριθμό θέσεων εισακτέων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 59 παρ. 11 του Ν.3966/2011(ΦΕΚ.Α΄118).

Στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΒΜΘ: www.minedu.gov.gr., οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν οποιοδήποτε πληροφοριακό κείμενο επιθυμούν (πχ. το μηχανογραφικό δελτίο σε έντυπη μορφή, νομοθεσία, αριθμό εισακτέων, απαιτούμενα δικαιολογητικά κλπ), πριν την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, ώστε να εργάζονται με αυτό το υλικό, χωρίς να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις