Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τι είναι τα meme coins και πώς να επενδύσουμε σε αυτά;

Τι είναι τα meme coins και πώς να επενδύ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Τα meme coins είναι μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων που έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό. Πέρα από τα γνωστά σε όλους Dogecoin και Shiba Inu, η αγορά crypto διαθέτει έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό από τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα. Μάλιστα, πολλά από αυτά καταφέρνουν να επιφέρουν τεράστια κέρδη στους επενδυτές τους και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι τα meme coins, πως μπορείτε να επενδύσετε σε αυτά καθώς και ποια είναι εκείνα που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες προοπτικές.

Τι είναι τα meme coins;

Τα meme coins είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία κρυπτονομισμάτων τα οποία βασίζονται σε δημοφιλείς χαρακτήρες meme και viral περιεχόμενο του διαδικτύου. Σε αντίθεση με τα κλασικά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum, τα οποία συχνά βασίζονται σε τεχνολογικές καινοτομίες ή πρακτικές εφαρμογές, τα mem coin δημιουργούνται συνήθως ως μορφή σάτιρας. Συχνά διαθέτουν μια ιδιόρρυθμη επωνυμία και έχουν ως στόχο να προκαλέσουν χιούμορ ή διασκέδαση.

Παρά τη χιουμοριστική τους προέλευση, τα meme coins έχουν αποκτήσει σημαντική απήχηση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, προσελκύοντας ένα αφοσιωμένο κοινό επενδυτών. Ενώ τα πρώτα κρυπτονομίσματα meme μπορεί να μην είχαν κάποια χρησιμότητα, πλέον, τα έργα τέτοιου τύπο έχουν επίσης εισάγει και καινοτόμες εφαρμογές.

Πώς να επενδύσετε σε meme coins

Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε στα καλύτερα meme coins της αγοράς, η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το εκάστοτε token. Αρχικά, εάν το κρυπτονόμισμα έχει αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα και αναγνώριση, μπορεί να είναι ήδη διαθέσιμο στα κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως η Binance, επιτρέποντάς σας να τα αγοράσετε εύκολα και γρήγορα.  

Ωστόσο, εάν θέλετε να επενδύσετε σε νέα καλύτερα κρυπτονομίσματα meme τα οποία βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προπώλησης / ICO, τότε η αγορά τους θα πρέπει να γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους. Ειδικότερα, ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να εξετάσετε είναι το blockchain στο οποίο κυκλοφορεί το εκάστοτε token. Εν συνεχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, το οποίο θα συνδέσετε στην σελίδα της προπώλησης.

Τέλος, θα πρέπει να διαθέτετε μερικά κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας, τα οποία θα χρησιμοποιήσετε για την επένδυσή σας.

Ποια είναι τα καλύτερα meme coins για να επενδύσετε αυτή τη στιγμή;

Κατά καιρούς, κυκλοφορούν διάφορα κρυπτονομίσματα τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές ανόδου. Επενδύοντας σε αυτά τα meme coins από νωρίς, μπορείτε να εξασφαλίσετε σημαντικά κέρδη. Πραγματοποιώντας μια ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε τα δύο meme coins με την μεγαλύτερη ζήτηση. Αυτά είναι το Smog Token και το Sponge V2.

Smog Token

Το Smog Token είναι ένα meme coin το οποίο ξεκίνησε από την αλυσίδα μπλοκ του Solana και επεκτάθηκε και στο Ethereum. Το έργο έχει κερδίσει σημαντική αναγνώριση και μεγάλη ζήτηση, λόγω της ενεργής του κοινότητας, των meme του αλλά και της χρησιμότητας που εισάγει.

Ειδικότερα, πέρα από τη συμμετοχή σε μια διασκεδαστική κοινότητα crypto, οι επενδυτές του Smog Token έχουν τη δυνατότητα και για παθητικές ανταμοιβές μέσω πονταρίσματος. Ωστόσο, ο παράγοντας που φαίνεται να έχει προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το airdrop που θα πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, οι ενεργοί υποστηρικτές του SMOG και οι επενδυτές που κατέχουν κρυπτονομίσματα του έργου, θα επωφεληθούν από ένα από τα μεγαλύτερα airdrops κρυπτονομισμάτων. Η αγορά $SMOG μπορεί να γίνει είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου, όσο και στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια DEX του Solana και του Ethereum.

Αγορά Smog Token

Sponge V2

Το Sponge V2 Token αποτελεί ένα επίσης meme coin το οποίο μάλιστα αντιπροσωπεύει την εξέλιξη των meme coins στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Βασισμένο στην επιτυχία του προκατόχου του, Sponge, η V2 έκδοση εισάγει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά και χρησιμότητα.

Με το παιχνιδιάρικο branding του και τη ζωντανή κοινότητα, το Sponge V2 έχει αποκτήσει γρήγορα κερδίσει μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι το αποκεντρωμένο μοντέλο διακυβέρνησης, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους token να συμμετέχουν στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την κατεύθυνση του token.

Επιπλέον, το Sponge V2  θα κυκλοφορήσει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι Play-to-earn, το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα για παθητικές ανταμοιβές. Τέλος, σημαντική αναβάθμιση που προσφέρει το νέο κρυπτονόμισμα είναι και η λειτουργία πονταρίσματος (staking). Ένας τρόπος όπου παρά τον meme χαρακτήρα του, το Sponge V2 θα προσφέρει και παθητικό εισόδημα στους κατόχους του.

Για να επενδύσετε στο συγκεκριμένο meme coin, θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του.

Αγορά Sponge V2

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά