Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Μετά την παραίτηση, τι;

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Μετά την παρα...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

"Ενότητα το ζητούμενο" λένε οι δυο παρατάξεις

Ανακατατάξεις στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, μετά την παραίτηση του προέδρου Κώστα Ζαφειρόπουλου, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Σολωμός πρόκειται να ζητήσει επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των μελών του Δ.Σ. στο πρόσωπό του.

Την προσεχή Τρίτη θα υπάρξει σύγκλιση του συμβουλίου προκειμένου να γίνει αναμόρφωση του προεδρείου.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση της παραίτησής του, επανέλαβε όσα είχε δηλώσει στις αρχές του έτους, όταν είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του: «δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι είναι προσωπικοί. Είχα πει ότι θα αποχωρήσω και το έκανα. Προσωπικοί λόγοι και επαγγελματικοί. Υπάρχει φόρτος εργασίας και δεν μπορώ να συνεχίσω. Τώρα μένει να γίνει δεκτή η παραίτησή μου και να προχωρήσει το προεδρείο σε εκλογή νέου προέδρου».

Από την πλευρά του, ο κ. Σολωμός αναφερόμενος στην απόφασή του, είπε στο thebest.gr: «Πρόκειται να ζητήσω επανεπιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των μελών του Δ.Σ., τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Μετά την παραίτηση του κ. Ζαφειρόπουλου, πάμε σε ένα νέο προεδρείο όπου σκοπός μας είναι να λειτουργήσει ο σύλλογος σαν μια γροθιά και να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα των εμπόρων. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο σύλλογο και θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα πράγματα».

Ποιος θα θέσει υποψηφιότητα στο συμβούλιο για νέος πρόεδρος; Κάποιος από την παράταξη του Γιώργου Βαγενά, είναι η απάντηση. Αναφερόμενος, στο θέμα που έχει προκύψει ο κ. Βαγενάς, επισημαίνει στο thebest.gr: «Πάμε σε αναμόρφωση του προεδρείου την Τρίτη. Την Δευτέρα, θα γίνει σύγκλιση των δύο ομάδων και θα καταλήξουμε στο πρόσωπο που θα προταθεί για τεθεί προς ψήφιση για να αναλάβει πρόεδρος. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν θα είμαι εγώ, το πρόσωπο αυτό. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι ζητούμενο μας, των δυο παρατάξεων, είναι η ενότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις