Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Φλας στο δημοφιλές Αχαιών Αγάπης Γεύμα 2024, το αδιαχώρητο στο My Way

Φλας στο δημοφιλές Αχαιών Αγάπης Γεύμα 2...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συγκίνησαν οι τιμώμενοι Αθανάσιος Στεφανόπουλος, Νικόλας Παπαγγελής, Ανδρέας Ηλιάδης και καταχειροκροτήθηκε η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη

Κοσμοπλημμύρα στο καθιερωμένο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του πατρινού παραρτήματος του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου της «Καλλιπάτειρας», το περασμένο σαββατόβραδο, στο συνεδριακό όροφο του ξενοδοχείου My Way.

Παρούσα όπως πάντα, η απαστράπτουσα πρόεδρος Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία πλαισιώθηκε από Καλλιπάτειρες Αθήνας, Πάτρας, Κρήτης, Κατερίνης και εγκωμίασε στο βήμα το έργο της δραστήριας τοπικής συντονίστριας Μαρίας Μανουσάκη – Μαλλιώρη. Η εκδήλωση που προσέλκυσε πάνω από 300 άτομα σε κλίμα γιορτινό και ενωτικό, περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  του σωματείου, αλλά και βραβεύσεις, λαχειοφόρο, δείπνο. Συγκεκριμένα, η κ. Παναγοπούλου τίμησε τον τοπικό ευεργέτη Αθανάσιο Στεφανόπουλο, ο οποίος παρέλαβε διακριτικά το βραβείο του, ενώ στη συνέχεια αγόρασε και έναν πίνακα της πατρινής εικαστικού Μαρίας Χονδραλή για να ενισχύσει την Καλλιπάτειρα. (Η ζωγράφος επιμελήθηκε και το έργο που δωρίστηκε στην κ. Παναγοπούλου). 

Ο παραολυμπιονίκης Νικόλας Παπαγγελής βραβεύτηκε από το δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και την γ.γ. της Καλλιπάτειρας και πρόεδρο της εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία Ιωάννα Καρυοφύλλη. Κάλεσε μάλιστα- συγκινώντας άπαντες- τα παιδιά με αναπηρία να μην μένουν καθηλωμένα στο σπίτι αλλά να στραφούν στον αθλητισμό, καθώς και τον κόσμο να παρακολουθεί τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, τιμήθηκε ο εντατικολόγος και υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων Ανδρέας Ηλιάδης, του οποίου το βραβείο παρέλαβε ο Χαράλαμπος Μπονάνος, ως αναπληρωτής περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην προσφορά του. Για το γνωστό επιστήμονα μίλησε και η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αννα Μαστοράκου. Εξτρα έπαθλο δόθηκε και στους περσινούς βραβευθέντες, φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Ματίνα Γαλάνη και Κωνσταντίνο Παπαγεωργόπουλο για την εθελοντική ομάδα δοτών μυελού των οστών, Will you marrow me.

Η επιτυχημένη βραδιά είχε συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαίας και το Δικηγορικό Σύλλογο. Προσέλκυσε εκπροσώπους των σημαντικότερων φορέων με ανθρωπιστική προσφορά, αλλά και πρόσωπα από την πολιτική και τις επιχειρήσεις. Η παρουσία της καταξιωμένης πατρινής σοπράνο και πρωταγωνίστριας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βασιλικής Καραγιάννη λάμπρυνε το event. Με τη συνοδεία πιάνου ερμήνευσε ζωντανά διάσημες άριες και έντεχνα τραγούδια μαγεύοντας με τη φωνή της.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μενού του ξενοδοχείου, γλυκίσματα του ζαχαροπλαστείου Ανδρίκος και κρασιά Κοτρώτσος διεκδικώντας δώρα από δεκάδες χορηγούς. Τα τυχερά φλουριά της πίτας περιλάμβαναν ταξίδι των Superfast, δώρο του κοσμηματοπωλείου Μέντης και δερμάτινη εσάρπα της designer Eλενας Κουλαουζίδου.

Η διακόσμηση ήταν Rogdaki Events. Προσφέρθηκαν στις κυρίες καλλυντικά αλλά και χειροποίητη καρφίτσα της Ελενας Δεμερτζή ως αναμνηστικά. Στο βήμα συντόνισε η Κωνσταντίνα Τσίχλα (ντυμένη από το Collective) και έκανε εισήγηση η Αντυ Μπακοπούλου, δημοσιογράφοι του thebest.gr. Η Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη δηλώνει ενθουσιασμένη από την απήχηση της εκδήλωσης, που απέπνεε αισιοδοξία και αγάπη για το συνάνθρωπο και συγκέντρωσε άτομα συνδεδεμένα πρωτίστως με την κοινωνική προσφορά. Δείτε πάνω από 50 φωτογραφίες. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View