Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Κορινθία: Στον εισαγγελέα τη Δευτέρα ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε στα λαγούμια

Ορεινή Κορινθία: Στον εισαγγελέα τη Δευτ...

Η επιχείρηση στο κοινόβιο έγινε παρουσία εισαγγελέα

Με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί σοκαρισμένη όσα συμβαίνουν στην Ορεινή Κορινθία, με την πολύτεκνη οικογένεια που έμενε σε λαγούμια από χώμα, ο πατέρας της οικογένειας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα (18/2/24) ενώ η μητέρα με τα παιδιά παραμένει… «εξαφανισμένη».

Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά και η μάνα των παλαιοχριστιανών, φυγαδεύτηκαν πριν την έφοδο της ΕΛΑΣ

Προφανώς προετοιμασμένη η οικογένεια στην Ορεινή Κορινθία, φρόντισε να απομακρύνει μητέρα και παιδιά από τα λαγούμια και τις σπηλιές που έμεναν, ενώ στο σημείο που ουσιαστικά αποτελούσε το αυτοσχέδιο «σπιτικό» αυτών των ανθρώπων, έμεινε μόνο ο πατέρας με τον 15χρονο γιο του.

Ορεινή Κορινθία: Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» – Στο «Παίδων» ο 15χρονος

 Ο πατέρας συνελήφθη και στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Όσο για το 15χρονο αγόρι, σύμφωνα με την ΕΡΤ λίγο μετά τις 18:00 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, με συμβατικό όχημα της αστυνομίας, συνοδευόμενος από την 19χρονη αδερφή του.

Οδηγείται για εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων.

Αρχικά ο πατέρας είχε προσαχθεί στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης φαίνεται πως αντιστάθηκε. Όπως έγινε γνωστό, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με την κατηγορία για απείθεια και τον Νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

 Ακόμα παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται η μητέρα της οικογένειας με τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ένα μωρό δικό της και ένα της μεγαλύτερης κόρης της…

Η επιχείρηση στο κοινόβιο έγινε παρουσία εισαγγελέα, ενώ στο σημείο ήταν κοινωνικοί λειτουργοί από τις υπηρεσίες του δήμου Ξυλοκάστρου, που θα συντάξουν σχετική έκθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά, τα οποία δεν πήγαιναν σχολείο.

Πηγή: ertnews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις