Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανδρέας Γεωργίου για Famagusta: Αρνούμαι να πάρω άδεια για να κάνω πλάνα στην Αμμόχωστο, τα πλάνα είναι αγορασμένα

Ανδρέας Γεωργίου για Famagusta: Αρνούμαι...

Όλα όσα είπε

Για τη σειρά Famagusta και όσα τον ρωτούν οι φανατικοί της τηλεθεατές στον δρόμο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

 “Έχω αρνηθεί να μπω στην πόλη της Αμμοχώστου για να πάρω άδεια από τον οποιονδήποτε στην πόλη που μας ανήκει. Δεν ένιωθα καλά να το κάνω.

Οπότε συγκεκριμένα τα πλάνα της Αμμοχώστου τα έχω αγοράσει από κινηματογραφιστή από εξωτερικό” τόνισε αρχικά ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

 “Έχω βιβλιοθήκη αγορασμένη δηλαδή για τα συγκεκριμένα πλάνα (σ.σ. της Αμμοχώστου). Τώρα, όσον αφορά στις οπτικογραφήσεις, τα κάνουμε στην ελεύθερη περιοχή της Κύπρου.

Επίσης θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο γιατί μου δίνεται η ευκαιρία”.

“Οι ιστορίες που ακούμε από τους αγνοουμένους, επειδή ανήκουν στην ιστορία του Μάικλ, που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, δεν είναι αποκλειστικά από την Αμμόχωστο.

 Αφορά τους αγνοουμένους από όλη την Κύπρο, επειδή κάποιοι μου λένε “γιατί λέγεται Αμμόχωστος η σειρά εφόσον η Χαρίτα Μάντολες είναι από την Κερύνεια;”.

Λοιπόν, ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί θα δούμε πάρα πολλές ιστορίες που αφορούν αγνοουμένους από όλη την Κύπρο” πρόσθεσε επίσης ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight