Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο Ι.Ο.Π. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές του- ΦΩΤΟ

Ο Ι.Ο.Π. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ...

Η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, καθώς και οι βραβεύσεις πληρωμάτων και αθλητών του Ομίλου και η απονομή των διπλωμάτων των μαθητών της ΣΙΑΘ.
Στην εκδήλωση έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, με ιδιαίτερη αναφορά από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο, στην διεθνή διοργάνωση, «Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας IQFOIL», η οποία έστειλε την εικόνα της Πάτρας σε 38 χώρες σε όλο το κόσμο και που η ίδια η Worldsailing φιλοξένησε στην ανασκόπηση του 2023 σαν ένα από τα πιο σημαντικά ιστιοπλοϊκά γεγονότα της χρονιάς που πέρασε. Την ομιλία του ο Πρόεδρος έκλεισε με την ευχή η Πάτρα να αποκτήσει ναυταθλητικές εγκαταστάσεις άξιες της πόλης και της ιστορίας της.
Παράλληλα, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της φετινής διαδρομής του Ράλι Ιονίου (Κέρκυρα – Λευκάδα – Αστακό – Ιθάκη), και έγινε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, από τον γεν. γραμματέα του Ι.Ο.Π. κ. Θύμιο Μπούντα.
Η υπεύθυνη του τμήματος ΑμεΑ κα. Άννα Μαρία Σταυρίδη παρουσίασε την επιτυχημένη πορεία στα δύο χρόνια λειτουργίας του τμήματος, τις διακρίσεις σε δύο Πανελλήνιους Αγώνες (Athens International Sailing Week 2022 και 2023), και άμεσα σχέδια όπως είναι η διοργάνωση αγώνων σε συνεργασία και με το τμήμα του Ν.Ο.Μεσολογγίου και την διαρκή ανάπτυξη του τμήματος ΑμεΑ, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το άθλημα της Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα σε όλη την Περιφέρεια μας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) μεγάλου Δωρητή στην δημιουργία του προγράμματος Ανάπτυξης Ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ, με τη βοήθεια του Δήμου Πατρέων και την τεχνογνωσία της Ε.Ι.Ο.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports