Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση του Θέμη Μπάκα για το μείζον πρόβλημα της στέγασης

Παρέμβαση του Θέμη Μπάκα για το μείζον π...

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που είχε την ακρίβεια στο επίκεντρό της

Τον δικό του, τόνο έδωσε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας, από την οποία δοκιμάζεται σκληρά η ελληνική κοινωνία, ο πολιτευτής Αχαΐας Θέμης Μπάκας.

Ανεβαίνοντας στο βήμα μετά από τον κεντρικό ομιλητή, τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη, ο Θέμης Μπάκας απηύθυνε  έναν σύντομο, χαιρετισμό, θίγοντας το εξίσου μείζον πρόβλημα της στέγασης. Εκτός των άλλων, επεσήμανε ότι "εντός των επόμενων ημερών ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα καταθέσει στο πλαίσιο του δημοσίου διαλόγου ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στεγαστικής πολιτικής, το οποίο θα απαντά στο σύνολο των κοινωνικών αναγκών.

Και αυτό διότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανακυκλώνει ανεπιτυχώς επί τέσσερα και πλέον χρόνια ένα (δήθεν) στεγαστικό  πρόγραμμα που δεν δίνει ουσιαστικές λύσεις στην κοινωνία, απλώς εξυπηρετεί, όπως αυτή νομίζει, την επικοινωνιακή της ατζέντα.  

Για του λόγου το αληθές, ας σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν διαθέτει κοινωνικές κατοικίες, την ίδια ώρα που το πρόβλημα της στέγασης οξύνεται όλο και περισσότερο και χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα διαρκώς αυξανόμενα ενοίκια".   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις