Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή - «Ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο...

Πολλοί παρομοίωσαν την σύγκρουση «με ρουκέτα που πέφτει στην Ουκρανία»

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας, λίγο μετά τις 23:00 με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο 19χρονοι.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας τη στιγμή της πρόσκρουσης, κάνουν λόγο για εκκωφαντικό θόρυβο, που ακούστηκε σαν «βομβαρδισμός».

Πολλοί παρομοίωσαν την σύγκρουση «με ρουκέτα που πέφτει στην Ουκρανία», ενώ το μόνο που φαινόταν ήταν κομμάτια από ΙΧ και άνθρωποι στο οδόστρωμα.

Τέσσερις επιβαίνοντες στο μοιραίο αυτοκίνητο
Τα προσιτά ηλιακά στέγαστρα είναι το μέλλον (Δείτε τις τιμές)Ηλιακός χώρος στάθμευσης | Διαφημίσεις αναζήτησης 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν το ΙΧ, όπου επέβαιναν τέσσερις 19χρονοι και είχε κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένης, στην ελαφριά δεξιά στροφή, χτύπησε σε έναν φοίνικα, τον οποίο και έριξε, σε μία κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο.

Από τη σύγκρουση, οι δύο εξ αυτών, ο οδηγός και η συνοδηγός, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι φίλοι τους ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Ο ένας πιο βαριά, ο άλλος πιο ελαφριά, αλλά και οι δύο σε σταθερή, ελεγχόμενη κατάσταση.

Δεν φορούσαν κράνος οι αναβάτες της μηχανής στο κέντρο της Αθήνας
Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί μια μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άντρες εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν. Η εκτροπή της μηχανής έγινε ενώ βρισκόταν σε στροφή. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κανείς από τους δύο αναβάτες δεν φορούσε κράνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις