Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πώς ένα σύστημα ρουλέτας εφαρμόζεται στο στοίχημα

Πώς ένα σύστημα ρουλέτας εφαρμόζεται στο στοίχημα

Σύστημα Martingale

Το σύστημα Martingale είναι μία δημοφιλής στρατηγική στοιχηματισμού που έχει εφαρμογές τόσο στο στοίχημα όσο και στη ρουλέτα.

Αυτή η μέθοδος, η οποία έχει τις ρίζες της στον 18ο αιώνα βασίζεται σε μια απλή αρχή: ο παίκτης τοποθετεί ένα στοίχημα και μετά από κάθε ήττα διπλασιάζει το ποντάρισμά του. Όταν πετύχει την πρώτη νίκη τότε θα καταφέρει να καλύψει όλες τις προηγούμενες απώλειες και να αποκομίσει και κέρδος ίσο με το αρχικό ποντάρισμα.

Το σύστημα Martingale στην ρουλέτα

Στη ρουλέτα, ο παίκτης αρχίζει στοιχηματίζοντας ένα μικρό ποσό σε απλές επιλογές, όπως κόκκινο-μαύρο ή μονά-ζυγά. Αν ποντάρει πχ στο κόκκινο και χάσει, τότε θα ποντάρει στην επόμενη περιστροφή ξανά στο κόκκινο διπλασιάζοντας το ποντάρισμά του. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι o παίκτης να κερδίσει, κάτι που τον επαναφέρει στην αρχική του θέση με μικρό κέρδος. Αν και μπορεί να φαίνεται ασφαλές, η ρουλέτα έχει και το μηδέν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το αποτέλεσμα κάθε περιστροφής είναι ανεξάρτητο από τα προηγούμενα, οπότε σε περίπτωση σειράς απωλειών ο παίκτης ίσως εξαντλήσει το κεφάλαιό του.

Το σύστημα Martingale στο στοίχημα

Στο στοίχημα, ειδικά στον αθλητισμό, το Martingale μπορεί να είναι πιο περίπλοκο λόγω της διαφορετικής φύσης των αποδόσεων και των πιθανοτήτων. Στα αθλητικά στοιχήματα, οι αποδόσεις δεν είναι πάντα σταθερές και μπορούν να αλλάξουν με βάση διάφορους παράγοντες, όπως η φόρμα της ομάδας, τραυματισμοί παικτών ή ακόμα και καιρικές συνθήκες. Συνήθως, ο παίκτης επιλέγει μια σταθερή απόδοση και ακολουθεί την ίδια διαδικασία διπλασιασμού του στοιχήματος μετά από κάθε απώλεια. Αυτό συνεχίζεται μέχρι να επέλθει μια νίκη, με στόχο να ανακτηθούν όλες οι προηγούμενες απώλειες και να επιτευχθεί κέρδος.

Παρά την δημοτικότητα του συστήματος Martingale, είναι σημαντικό για τους παίκτες να αναγνωρίζουν τα όρια και τους κινδύνους του. Το σύστημα αυτό απαιτεί τη δυνατότητα να αντέχει κάποιος μακρές περιόδους απωλειών. Επιπλέον, η ψυχολογική πίεση της συνεχούς αύξησης των στοιχημάτων μετά από κάθε απώλεια μπορεί να είναι αποτρεπτική για πολλούς παίκτες.

Συνοψίζοντας, το σύστημα Martingale είναι ένας δημοφιλής αλλά ριψοκίνδυνος τρόπος στοιχηματισμού τόσο στη ρουλέτα όσο και στα αθλητικά στοιχήματα. Η ενδελεχής κατανόηση των κανόνων, των πιθανοτήτων και της διαχείρισης κινδύνου είναι απαραίτητη για όσους επιλέγουν να το εφαρμόσουν, τόσο στο στοίχημα όσο και στην ρουλέτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά