Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κορυφαίος αναλυτής προβλέπει άνοδο πάνω από 10x στο XRP

Κορυφαίος αναλυτής προβλέπει άνοδο πάνω ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αποτελεί μια πηγή ενθουσιασμού και προσδοκίας, με τους επενδυτές να βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή για την εύρεση του επόμενου crypto coin που θα εκτοξευτεί.

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές των επενδυτών, το XRP συγκέντρωσε πρόσφατα μεγάλη προσοχή, όταν κορυφαίος αναλυτής του χώρου εξέφρασε τόσο την απογοήτευση όσο και την αισιοδοξία του για το μέλλον του Ripple (XRP).

Μέσα στο έντονο αυτό ενδιαφέρον γύρω από το XRP, ένα νέο κρυπτονόμισμα και συγκεκριμένα το Bitcoin Minetrix (BTCMTX), φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον της αγοράς crypto. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

 

Απογοήτευση για το XRP

Ο γνωστός αναλυτικής Ben Armstrong, εξέχον μέλος της κοινότητας του XRP, εξέφρασε πρόσφατα την απογοήτευσή του για την παρατεταμένη περίοδο μειωμένης απόδοσης της τιμής του XRP. Παρά το γεγονός ότι είναι μακροχρόνιος υποστηρικτής του Ripple, ο Armstrong παραδέχθηκε ότι η στασιμότητα της κίνησης του XRP του έχει προκαλέσει αρκετές αμφιβολίες.

Ειδικότερα, σε επίσημη δήλωσή του αναφέρει: "Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν κινείται; Ίσως, κάνω λάθος σχετικά με αυτό. Μπορεί οι κατακριτές του XRP να έχουν δίκιο. Για πρώτη φορά από τότε που τελείωσε η υπόθεση XRP, είμαι απογοητευμένος με το κρυπτονόμισμα".

Μάλιστα,  η απογοήτευση αυτή φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την απόδοση που σημειώνουν ανταγωνιστικά κρυπτονομίσματα στον χώρο. Συγκεκριμένα, το Solana και το Avalanche, δύο από τα καλύτερα altcoins της αγοράς, σημειώνουν σημαντικά κέρδη, ενώ το XRP αγωνίζεται να διατηρήσει την τιμή του. Τις αμφιβολίες του Armstrong σχετικά με τις επιδόσεις του XRP συμμερίζονται ορισμένοι στην κοινότητα του XRP, καθώς βλέπουν άλλα crypto coins να αυξάνονται, ενώ το XRP παραμένει σχεδόν στάσιμο.

Μοναδική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα για άνοδο πάνω από 10x στο XRP;

Παρά την απογοήτευση του Armstrong, κατά την εξέλιξη της συζήτησης και με μια έντονη ανατροπή των συναισθημάτων του,  δηλώνει ότι αυτή η απογοήτευση μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο σημείο καμπής για το XRP.

Βασιζόμενος στην εκτεταμένη εμπειρία του στην αγορά κρυπτονομισμάτων, επισήμανε διακριτικά σημάδια, που σύμφωνα με τον ίδιο, υποδεικνύουν μια πιθανή άνοδο της τιμής του XRP. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ήρθε η ώρα του XRP να ανατείλει και πως πριν την αυγή, το σκοτάδι της νύχτας είναι πιο έντονο.

Μάλιστα, αναφέρει επίσης πως βλέποντας άλλα κρυπτονομίσματα να σημειώνουν διακυμάνσεις έως και 30% σε μία μέρα, ενώ το XRP δεν μπορεί να κινηθεί περισσότερο από 2%, αισθάνεται ότι είναι ο πάτος στην τιμή του. Τέλος, σε μια εντυπωσιακή πρόβλεψη τιμής του XRP, ο Armstrong αναφέρει ότι το Ripple θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα 7 δολάρια στο επόμενο bull run, κάτι που ερμηνεύεται σε μία αύξηση περίπου 14x από την τωρινή τιμή του XRP.

Άλλα κρυπτονομίσματα που μπορούν να αυξηθούν περισσότερο από 10x

Εκτός από το XRP, οι επενδυτές αναζητούν αρκετές εναλλακτικές επενδυτικές ευκαιρίες, στρέφοντας την προσοχή τους σε νέα καινοτόμα έργα – κρυπτονομίσματα. Ένα από αυτά, το οποίο μάλιστα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τεράστια προσοχή στον χώρο, είναι το Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Τι είναι το Bitcoin Minetrix και πως λειτουργεί;

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, η καινοτομία αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχία ενός έργου. Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά αυτή τη στιγμή, αφού χάρη στην επαναστατική πλατφόρμα που προσφέρει, κατάφερε αμέσως να κερδίσει το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Ειδικότερα, το Bitcoin Minetrix προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σε μικροεπενδυτές, να ασχοληθούν με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, χωρίς καμία γνώση ή επένδυση σε ακριβό εξοπλισμό εξόρυξης. Με τη λειτουργία «Stake-to-Mine» που αξιοποιεί, το BTCMTX έχει ως βασικό στόχο να καταστήσει το Bitcoin mining προσιτό προς τον καθένα.

Πώς λειτουργεί ο μηχανισμός Stake-to-Mine του Bitcoin Minetrix;

Η βασική ιδέα πίσω από το Bitcoin Minetrix, όπως προαναφέραμε, είναι ο μηχανισμός Stake-to-Mine. Μια νέα προσέγγιση που έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει την εξόρυξη Bitcoin προσιτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως γνώσεων και εμπειρίας.  Τα στάδια για να μπορέσει να επωφεληθεί ένας επενδυτής από την εξόρυξη crypto είναι:

Αγορά BTCMTX: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα BTCMTX μέσω της προπώλησης, χρησιμοποιώντας Ethereum (ETH), USDT, Binance Coin (BNB) ή τραπεζική κάρτα. Η προπώληση έχει συγκεντρώσει έντονο ενδιαφέρον, με τα κεφάλαια ήδη να ξεπερνούν τα 8.6 εκατομμύρια δολάρια.
Ποντάρισμα BTCMTX: Αφού αγοράσουν μερικά κρυπτονομίσματα BTCMTX, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν, κερδίζοντας μονάδες εξόρυξης.
Εξόρυξη Bitcoin: Καίγοντας τις μονάδες από το ποντάρισμα, αυξάνεται η ισχύς της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες ανταμοιβές για τους επενδυτές. Όσο περισσότερες μονάδες καίγονται, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι παθητικές ανταμοιβές για τους επενδυτές.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά