Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τάκης Καραγκούνιας: Η Κατερίνα Δαλάκα κάνει τα πάντα κάθε χρόνο για να μπει στο Survivor

Τάκης Καραγκούνιας: Η Κατερίνα Δαλάκα κά...

Τι δήλωσε ο Αιγιώτης πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

“Μην ξεχνάμε κάτι: η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά” δήλωσε ο Αιγιώτης Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε καλεσμένος στην Super Κατερίνα και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor και τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα.

«Τη Δώρα τη θαυμάζω και εκτιμώ αυτό που έχει κάνει. Υφίσταται ένα bullying από τους νεότερους, το βίωσα κι εγώ δύο χρόνια. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Κατευθείαν μόλις φεύγουμε από το αεροδρόμιο σχηματίζονται κλίκες», ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μέσα Δαλάκα, Αντωνά, Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να σπάσει να ξέρετε. Όλοι αυτοί κάνουν παρέα από έξω. Δεν το βλέπω ως κακό αυτό, είναι μία στρατηγική και είναι δικαίωμά τους», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

 «Πέρσι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μία παράβαση στο πιο ένοχο πράγμα που υπάρχει στο Survivor, που είναι η επικοινωνία. Αποδείχθηκε αυτό που είχε πει ο Μπάρτζης, αλλιώς δεν θα τις απέβαλε ο κύριος Ατζούν. Ήταν η αρχική συμφωνία», σχολίασε αμέσως μετά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Μην ξεχνάμε κάτι: η Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Βλέπουμε κάθε χρόνο ότι κάνει τα πάντα για να πάει στο Survivor, γιατί είναι καλά τα λεφτά και δικαίωμά της. Χθες πήρε τον 10ο πόντο και φώναξε με έπαρση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε.

Αυτή παίζει τέσσερα χρόνια και οι άλλες κοπέλες μπήκαν πρώτη φορά. Για να δούμε σε λίγο καιρό», τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight