Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς η νταντά «ξάφριζε» τον αρχηγό της συμμορίας με την απάτη σε βάρος του Δημοσίου

Η στιγμή που η νταντά ξαφρίζει πολύτιμα ...

Η στιγμή που η νταντά ξαφρίζει πολύτιμα αντικείμενα από την ντουλάπα του ζεύγους

Ο κλέψας του κλέψαντος

Την στιγμή που ο επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστής σταρ Ελλάς κατηγορείται με τους συνεργούς του για απάτες μαμούθ κατά του ελληνικού δημοσίου, μια υπόθεση από το 2020 αποκαλύπτει πως το ζευγάρι με την χλιδάτη ζωή και να πανάκριβα γούστα, είχε πέσει και το ίδιο θύμα από την νταντά του παιδιού τους.

Η γυναίκα είχε καταφέρει να υπεξαιρέσει χωρίς να την αντιληφθεί μέχρι εκείνη την ώρα κανένας, μέσα από συγκεκριμένο σημείο της ντουλάπας που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, πολλές χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, όπως είχε αποκαλύψει ο ALPHA τον Δεκέμβριο του 2020, όλα ξεκίνησαν λίγο διάστημα μετά την γέννηση του παιδιού τους το καλοκαίρι του 2020 κι όταν το ζευγάρι αναζήτησε νταντά προκειμένου να βοηθάει την σταρ Ελλάς στο μεγάλωμα και στην προστασία του νεογέννητου κάθε φορά που εκείνοι θα έλειπαν για δουλειές ή διακοπές.

Η γυναίκα που ενδιαφέρθηκε για την κάλυψη της θέσεως προσλήφθηκε αμέσως, καθώς στο βιογραφικό της φαινόταν πως είχε εργαστεί και για άλλα επώνυμα πρόσωπα. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να την προσλάβει και να την έχει μέσα στο σπίτι του πρωί – βραδύ, μιας και της είχε παραχωρήσει συγκεκριμένο δωμάτιο στην βίλα των νοτίων προαστίων όπου διέμεναν.

Σταδιακά όμως, όπως αποκαλύφθηκε, άρχισαν να χάνονται με μαγικό τρόπο διάφορα πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα, για τα οποία τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η σταρ Ελλάς δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιος ευθύνονταν για την κλοπή τους, καθώς στο σπίτι εκτός από την νταντά εργάζονταν καθημερινά κι άλλα άτομα.

Έτσι πήραν την απόφαση και χωρίς να γνωρίζει κανένας το παραμικρό να τοποθετήσουν κρυφά κάμερες σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού και κυρίως του δωματίου τους. Μόλις ετοιμάστηκαν από την πλευρά τους τα πάντα σκαρφίστηκαν ένα σχέδιο πως τάχα θα φύγουν οι δυο τους για ταξίδι στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο, ώστε οι κάμερες να καταγράψουν τις κινήσεις του «ποντικού» που είχε βάλει στο μάτι την περιουσία τους.

Ο «ποντικός» δεν άργησε να πέσει στην «φάκα» τους αφού οι κάμερες κατέγραψαν όλες τις κινήσεις της νταντάς από την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο τους μέχρι την ώρα που αφαιρούσε χρήματα μέσα από κουτί που υπήρχε στο τελευταίο ράφι της ντουλάπας τους.

Το ζευγάρι χωρίς δεύτερη σκέψη ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία η οποία συνέλαβε την νταντά. Κατά την απολογία της η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της, ενώ αποκάλυψε και τα σημεία στο δωμάτιο της που έκρυβε τα χρήματα και τα οποία επεστράφησαν στο ζευγάρι.

 πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις