Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο «φως» συνομιλίες του τράπερ με συνεργό του: Πού έβρισκαν εκρηκτικά

Στο «φως» συνομιλίες του τράπερ με συνερ...

Τι αναμένεται να καταθέσει

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο τράπερ που κατηγορείται πως μαζί με ομάδα ατόμων ανατίναζαν δεκάδες ΑΤΜ κατά συρροή, με τη λεία τους να ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

Στο «φως» έρχονται διάλογοι που τους «καίνε», ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και αναμένεται πλέον να καταθέσει στην ανακρίτρια.

Μετά τη σύλληψή του οι Αρχές κατάφεραν να συλλέξουν τις συνομιλίες των μελών της συμμορίας. Σε αυτές ο γνωστός τράπερ μιλά με συνεργό του (σ.σ τον 26χρονο φερόμενο ως οδηγό της σπείρας) και συζητούν για το από πού θα μπορούσαν να προμηθευτούν τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούσαν, όπως μεταδίδει το Mega.

Ο διάλογος
26χρονος: Ρε, ο πυροκροτητής πρέπει να είναι το πιο δύσκολο πράγμα.

Τράπερ: Δεν θέλει να σου δώσει κανένας. Εγώ έχω, δεν σου δίνω.

26χρονος: Οι ψαράδες δεν τα έχουν αυτά;

Τράπερ: Ναι, ρε, οι ψαράδες, αυτοί που δουλεύουν στα νταμάρια πάνω στα βουνά.

26χρονος: Στα λατομεία αυτά δεν τα έχουν; Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα λατομείο και να πάρουμε;

Τράπερ: Πώς;

26χρονος: Να μπούμε σε ένα λατομείο να πάρουμε.

Τράπερ: Τι νομίζεις θα υπάρχουν χύμα; Θα τα έχουν σε αποθήκη.

Τι θα καταθέσει
 Την Τετάρτη ο τράπερ απολογείται και αρνείται μέρος των επιθέσεων και αναμένεται να παρουσιάσει και στοιχεία για να αποδείξει ότι σε περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών στο Αίγιο δεν ήταν καν εκεί.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ο τράπερ μέσω της νομικής του εκπροσώπησης θα αναφέρει πως την εν λόγω ημέρα βρισκόταν στην Αθήνα και θα παρουσιάσει στιγμιότυπα οθόνης που αποδεικνύουν διαδικτυακές συνομιλίες του τις επίμαχες στιγμές με συγγενικό του πρόσωπο, ώστε να καταδείξει ότι δεν βρισκόταν στο Αίγιο.

Ο κατηγορούμενος θα παραδεχθεί τρεις από τις έξι ανατινάξεις σε ATM, ενώ αναμένεται να υποστηρίξει -όπως είχε πει και σε προηγούμενες απολογίες του στις Αρχές- ότι είχε τον ρόλο να απομακρύνει περαστικούς.

Η «συγγνώμη»
 Ο τράπερ, σε δήλωσή του στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη και υπογράμμισε πως «αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτήν τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν», ήταν η δήλωσή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις