Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Με την U12 ο πατρινός Σπύρος Φουσέκης στο International Table Tennis Transalpine Trophy Mediterranean Cup 2023

Με την U12 ο πατρινός Σπύρος Φουσέκης στ...

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας συμμετείχαν δύο παμπαίδες και δύο παγκορασίδες

Με την Εθνική ομάδα U12 ο πατρινός πιγκ-πογκνίστας Φουσέκης Σπύρος του Α.Ε.Σ. Κ. Καστριτσίου συμμετείχε στο International Table Tennis Transalpine Trophy Mediterranean Cup 2023 1 έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Σαν Μαρίνο.
Στην αποστολή της εθνικής ομάδας συμμετείχαν  δύο παμπαίδες και δύο παγκορασίδες, που έχουν γεννηθεί μετά τις 31/12/2010. Οι 12χρονοι Σπύρος Φουσέκης του ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου και Απόστολος Βατσακλής του ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης, η 12χρονη Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη του ΓΑΣ Ελευσίς και η 11χρονη Αναστασία Μιχάλαρου από τον Α.Σ. Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας. Και τα τέσσερα παιδιά είναι σε υψηλές θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης της παμπαιδικής κατηγορίας.

Ο Φουσέκης είναι νούμερο 8 στον ελληνικό πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων και το 2022 ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό της κατηγορίας του. Η Μιχάλαρου κατέχει τη 2η θέση στον πίνακα των μίνι παγκορασίδων και την 9η σε εκείνο των παγκορασίδων.
Είναι η 31η χρονιά, που διεξάγεται το τουρνουά και περιελάμβανε το ομαδικό (με μικτές ομάδες), το απλό αγοριών και το απλό κοριτσιών. Ως υπεύθυνοι για την τεχνική καθοδήγηση των δύο ελληνικών ομάδων είχαν δηλωθεί ο Λουίτζι Σκέμβρης από την Πρόοδο Βουτζά Ραφήνας και η Λουκία Γιανναδάκη από τον ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports