Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντίο στο γελαστό, ξανθό κορίτσι των Odeon Veso Mare, την 45χρονη Κυριακή Πολυμεροπούλου

Πάτρα: Αντίο στο γελαστό, ξανθό κορίτσι ...
Μαρτάτος Tάκης

Η γλυκιά και εργατική αυτή κοπέλα δεν τα κατάφερε με το πρόβλημα υγείας της και έφυγε νωρίς από τη ζωή αφήνοντας απαρηγόρητους τους γονείς της και όσους τη γνώριζαν και την εκτιμούσαν

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε η είδηση ότι η αγαπητή Κυριακή (Κυριακούλα) Πολυμεροπούλου, το γελαστό, ξανθό κορίτσι που για χρόνια ήταν στην υποδοχή και στα εισιτήρια του πολυκινηματογράφου στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στα 45 της μόλις χρόνια, λίγες μάλιστα μέρες μετά τα γενέθλια της.

Ήταν γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1978. Κόρη του Βασίλη και της Βασιλικής Πολυμεροπούλου, η Κυριακή ήταν μία κοπέλα καλοσυνάτη, με χαμόγελο, πάντα πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει, που δούλεψε για πολλά χρόνια στον πολυκινηματογράφο της Βέσο Μάρε από το ξεκίνημα του. Εργάστηκε για σχεδόν 21 χρόνια από το 2001 που πρωτάνοιξε το σινεμά ως Europlex τότε και παρέμεινε στο δυναμικό του κινηματογράφου έως και πέρυσι που ακόμα ήταν Odeon Veso Mare.

Εργατική, φιλική και κυρίως, ευγενική η Κυριακή Πολυμεροπούλου άφησε τη δική της σφραγίδα στο χώρο του πολυκινηματογράφου στην Πάτρα. Η γειτονιά του πατρικού της ήταν κοντά στα Ψηλαλώνια ενώ η ίδια έμενε τα τελευταία χρόνια προς την Αγία Σοφία. Συχνά θα την συναντούσε κάποιος να οδηγεί το αγαπημένο της τζιπάκι είτε πηγαίνοντας για δουλειά είτε για τη βόλτα της. Όμορφη κοπέλα με πάντα ένα καλό λόγο να πει. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και είχε μπει στο νοσοκομείο. Έδωσε τη μάχη της, με την οικογένεια της και το φιλικό της περιβάλλον στο πλάι της αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 11 το πρωί στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα και θα ακολουθήσει η ταφή της στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην εκλιπούσα ο διευθυντής των πρώην Odeon Veso Mare, νυν Options Cinemas, Aλέξης Μπιτούνης, ο οποίος εξήρε τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και εργατικότητα της Κυριακής Πολυμεροπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις