Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στη Βρετανία: Νεκροί τέσσερις έφηβοι που είχαν εξαφανισθεί

Τραγωδία στη Βρετανία: Νεκροί τέσσερις έ...

Ταξίδευαν στη βόρεια Ουαλία

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα για να βρεθούν τέσσερις έφηβοι τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη βόρεια Ουαλία από το Σάββατο.

Εντοπίστηκαν από τις αρχές νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν αναποδογυρισμένο και «μερικώς βυθισμένο» κοντά στο Εθνικό Πάρκο Σνοουντόνια. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι έφηβοι από το Σρούσμπερυ, Τζέβον Χιρτς, Χάρβεϊ Όουεν, Γουίλφ Χέντερσον και Χούγκο Μόρις ταξίδεψαν στο Harlech το Σάββατο, με σκοπό να κατασκηνώσουν στο Eryri την Κυριακή και επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα. Κάτι που δεν έγινε. «Συγκλονιστικά νέα. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής, καθώς αντιμετωπίζουν το αδιανόητο» τόνισε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Ουαλίας Μαρκ Ντρέικφορντ.

«Οι οικογένειες των εφήβων έχουν ενημερωθεί και οι σκέψεις είναι μαζί τους σε αυτή την απελπιστική στιγμή» τόνισε ο επιθεωρητής Owain Llewellyn. «Συνεχίζεται η έρευνα για την επίσημη ταυτοποίηση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο όχημα και για να κατανοήσουμε τι οδήγησε σε αυτό το τραγικό περιστατικό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις