Μέχρι και τις 08:15 το πρωί, 6 ώρες μετά και έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά των αυτοκινήτων
Φωτιά ξέσπασε σε νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.11.2023) στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κοζάνης, προκαλώντας αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο για πολλές ώρες.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το kozan.gr, η φωτιά στη νταλίκα ξέσπασε λίγο μετά τις 02:15 του Σαββάτου στην Εγνατία Οδό περίπου 3 χλμ. πριν τα διόδια Πολυμύλου, στο ύψος του χωριού Λεβέντη στην Κοζάνη.
Μέχρι και τις 08:15 το πρωί, δηλαδή 6 ώρες μετά και έως ότου ολοκληρωθεί η μεταφορά των αυτοκινήτων που μετέφερε η νταλίκα, η κυκλοφορία πραγματοποιείται με εκτροπή από τον κόμβο των Κοίλων στην Παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης – Βέροιας μέσω Δρεπάνου.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Κοζάνη.
Πονοκέφαλος η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ: Τι θα γίνει τελικά με τις προσφορές 1+1
Γάζα: Γιατί η επόμενη μέρα θα... καθυστερήσει πολύ - Τα τρία μέτωπα που «χτυπά» ο IDF
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











