Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερντογάν: «Το Ισραήλ έχει πυρηνικά αλλά αν το ρωτήσετε, θα πει ψέματα»

Ερντογάν: «Το Ισραήλ έχει πυρηνικά αλλά ...

Η απάντηση σε Σολτς για τα Eurofighter

Για «ψέματα» κατηγορεί το Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας ότι διαθέτει πυρηνικά όπλα αλλά εάν ερωτηθεί δεν πρόκειται να το παραδεχθεί.

«Μπορεί το Ισραήλ να συγκριθεί με τη δύναμη της Χαμάς; Το Ισραήλ διαθέτει πυρηνικά όπλα. Έχει το Ισραήλ πυρηνικά όπλα τώρα; Ναι, αλλά αν το ρωτήσετε, δεν θα πει "ναι". Επειδή λένε πολύ καλά ψέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

Όπως πρόσθεσε, τα πάντα στη Γάζα έχουν ισοπεδωθεί και «μέχρι τώρα, 13.000 Παλαιστίνια παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν σκοτωθεί. Δεν έχει μείνει σχεδόν καμία Γάζα πια».

 «Δεν χρωστάμε τίποτα στο Ισραήλ, όσοι χρωστάνε δεν μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα», τόνισε στη συνέχεια.

«Να σώσουμε την περιοχή από αυτό το δαχτυλίδι της φωτιάς»
 «Είμαι ένας ηγέτης που αντιστέκεται στον αντισημιτισμό», είπε σε άλλο σημείο και συμπλήρωσε: «Εάν μπορέσουμε να επιτύχουμε μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός μαζί Γερμανία και Τουρκία, θα μπορέσουμε να σώσουμε την περιοχή από αυτό το δαχτυλίδι της φωτιάς».

«Κάθε μέρα που δεν σταματά η αιματοχυσία, η ανθρωπότητα χάνει. Πρέπει να υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα», επανέλαβε.

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στον Όλαφ Σολτς και το πρόσφατο «όχι» του στην αγορά Eurofighter από την Τουρκία, λέγοντας: «Δώσει, δεν δώσει... Μόνο η Γερμανία υπάρχει άλλωστε;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις