Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Β. Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον γιακά στην Αυστραλία - Επεισόδιο με τον τραγουδιστή

Β. Τερλέγκας: Θαμώνας τον άρπαξε από τον...

Η επίθεση από θαμώνα στην Αυστραλία μπροστά στην κάμερα

Θαμώνας άρπαξε από τον γιακά τον Βασίλη Τερλέγκα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή στην Αυστραλία, με τον ίδιο να δηλώνει πως η παρεξήγηση δημιουργήθηκε για ένα τραγούδι και πως γνωρίζονται με τον άνθρωπο που δημιούργησε το επεισόδιο.

Ο Βασίλης Τερλέγκας έκανε εμφάνιση στην Αυστραλία για τους ομογενείς και πλησίασε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες. Μετά από μια μικρή κουβέντα που είχαν σε ήρεμο κλίμα και τον τραγουδιστή να λέει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τα ρούχα του, με το επεισόδιο να καταγράφεται στην κάμερα.

 Παρά το ότι φαίνεται αρκετά σοβαρό το επεισόδιο, ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε και δήλωσε ότι γνωρίζονται με τον άνθρωπο που τον άρπαξε και μάλιστα ξέρει και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του, οι οποίοι είναι θαυμαστές του.

Ακόμη, ο Βασίλης Τερλέγκας ισχυρίστηκε πως ο θαμώνας δεν τον χτύπησε και ότι δεν τον άρπαξε από τα ρούχα για να παίξουν ξύλο. «Μωρό μου, Παναγία μου, κουκλάρα μου…», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, πριν ξεσπάσει το επεισόδιο.

Μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της
«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας στο T-Live και υποστήριξε ότι το επεισόδιο ξέσπασε για μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”.

Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση.

Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας.

ΠΗΓΗ T-Live 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight