Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: H αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου στην εκδήλωση για τον εορτασμό της πολύτεκνης οικογένειας

Πάτρα: H αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπού...

Στον εορτασμό των Προστατών της πολύτεκνης οικογένειας που έγινε σήμερα το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας

H αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε, σήμερα, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της πολύτεκνης οικογένειας, στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων, αναφέρει: Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των Προστατών της πολύτεκνης οικογένειας που έγινε σήμερα το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας, παραβρέθηκε, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα όλες οι Ελληνικές οικογένειες και ιδιαίτερα οι πολύτεκνες, με πρώτα από όλα την ακρίβεια στα βασικά είδη διατροφής και στην ενέργεια, στην περίθαλψη, στην μόρφωση των παιδιών τους.

Η Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη σε ζητήματα όπως αυτό της βίας μεταξύ των ανηλίκων και της διαπαιδαγώγησής τους και τόνισε ότι το κράτος οφείλει να σκύψει σε όλα αυτά και να λάβει μέτρα που θα φέρουν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις για να ανακουφιστούν οι πολύτεκνες οικογένειές και όλες τις λαϊκές οικογένειες της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις