Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου με τον Χρήστο Γούτο

Συνάντηση του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρ...

Ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου

"Συνάντηση με τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας κ. Χρήστο Γούτο είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, λίγες ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές κατά τις οποίες οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στη δημοτική αρχή". 

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου και συνεχίζει:

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα μετά από πρόσκληση του κ. Καλογερόπουλου, ο οποίος εξάλλου από το βράδυ της νίκης του είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι οι εκλογές τελείωσαν και ενόψει της νέας πενταετούς δημοτικής περιόδου τείνει χείρα συνεργασίας στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, με κύριο σκοπό την πρόοδο του τόπου. Ο κ. Γούτος ευχαρίστησε τον κ. Καλογερόπουλο για την πρόσκληση και υποσχέθηκε μια γόνιμη συνεργασία και ωφέλιμη άσκηση κριτικής αλλά και κατάθεση προτάσεων, ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης. 

Ανάλογες επαφές του δημάρχου Αιγιαλείας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, διότι όπως ο ίδιος πρεσβεύει, στον καθημερινό αγώνα για την επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων του Δήμου δεν περισσεύει κανείς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις