Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" επισκέφθηκε ο Σπυρίδων Τσιρώνης

Το νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" ...

Ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε & με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, κ. Μιχάλη Στελλάτο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 ο βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Σπυρίδων Τσιρώνης, συνοδευόμενος από  τον Υπεύθυνο της Τοπικής Κοινότητας Πάτρας του Κινήματος, Παναγιώτη Κωστόπουλο.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Ηλία Θεοδωρόπουλο και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Παναγιώτη Δημόπουλο. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα προβλήματα του νοσοκομείου και ευρύτερα θέματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ.Τσιρώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Μιχάλη Στελλάτο, ο οποίος του ανέφερε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και τα προβλήματα των εργαζομένων.

Τέλος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Τσιρώνης συναντήθηκε με συναδέλφους του, με τους οποίους μαζί είχαν δώσει τον αγώνα εναντίον της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, γεγονός που δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συγκίνησης αφού ο κ.Τσιρώνης μέχρι την εκλογή του εργαζόταν στο νοσοκομείο με την ιδιότητα του φυσικοθεραπευτή.  

Η ενίσχυση του Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ.Τσιρώνη και τη ΝΙΚΗ, όπως έχει δείξει η μέχρι σήμερα παρουσία τόσο του ΝΙΚΗΣ, όσο και του ίδιου στην Βουλή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις