Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς θα την αποχαιρετήσουν οι φίλοι της

Μαίρη Χρονοπούλου: Πώς θα την αποχαιρετή...

Το τελευταίο «πάρτι» στο σπίτι της μεγάλης ηθοποιού

Θλίψη προκάλεσε στο πανελλήνιο ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε εκφράσει πού θα ήθελε να τοποθετηθεί η τέφρα της, ενώ στην αποθήκη κρατούσε φυλαγμένο το φέρετρό της, ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην Εspresso.

Οι φίλοι της θα αποχαιρετήσουν τη μεγάλη ηθοποιό στο σπίτι που λάτρεψε στην Παιανία, αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι. Στον κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την ασυμβίβαστη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Η συγκέντρωση δεν θα θυμίζει κηδεία, αλλά περισσότερο μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η ηθοποιός, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 90 ετών. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, η σορός θα πρέπει να βρίσκεται στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Η τελευταία της επιθυμία ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Εκεί λοιπόν, θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

«Η Μαίρη δεν ήθελε τελετή στο Α’ Νεκροταφείο, όπου πηγαίνουν όλοι οι άσχετοι σελέμπριτις – έλεγε – για να φωτογραφηθούν και να στηθούν στις κάμερες. Η Μαίρη ήθελε να πάει η σορός στο σπίτι της κι εκεί, όσο μακριά κι αν είναι απ’ το κέντρο, να μαζευτούμε οι φίλοι της για να κάνουμε μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή. Θα τη «διαβάσει» ο Πνευματικός που είχε και μετά όλοι μαζί θα τη συνοδεύσουμε ως τη Ριτσώνα. Έτσι ήθελε κι έτσι πρέπει να το οργανώσουν αυτοί που θα σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία, την οποία είχε αφήσει εγγράφως κιόλας. Το βλέπω, πάντως, κατά την Τετάρτη, μεθαύριο δηλαδή, να συμβεί αυτό. Τέλος, η Μαίρη είχε αγορασμένο το φέρετρο της καμιά δεκαριά χρόνια πριν και το κρατούσε φυλαγμένο στην αποθήκη της. Απίστευτη μέχρι το τέλος, σε όλα της!», έγραψε στο Facebook ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης.

Με ποιο τραγούδι είχε ζητήσει να την αποχαιρετήσουν
 O πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» αποκαλύπτοντας το τραγούδι με το οποίο θα αποχαιρετήσουν την ηθοποιό. Όπως είπε «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε το κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε και ιδιαίτερα [η Μαίρη Χρονοπούλου]. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς”. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Έρωτας αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας πρέπει να φύγει πάνω απ’ όλα».

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά νοήματα[…] Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. Να είμαι κοντά της εκείνη την ώρα. “Να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι” είχε πει» σημείωσε ξεσπώντας σε κλάματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight