Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Μιχάλη Χουρδάκη από την ΚΟ -«Δεν παραδίδω την έδρα» της απαντά

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον Μιχάλ...

Τι συνέβη

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας τέθηκε με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Μιχάλης Χουρδάκης.

«Ο κ. Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί», αναφέρεται σε ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

O ίδιος απάντησε λίγη ώρα αργότερα, λέγοντας ότι δεν παραδίδει την έδρα του.

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στην μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της -δημοκρατικά λειτουργούσας- Πλεύσης Ελευθερίας, που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή.

Τα πρακτικά, το οπτικοακουστικό υλικό των Επιτροπών και της Ολομέλειας, καθώς και οι ερωτήσεις και οι αναφορές που έχω ήδη καταθέσει είναι προσβάσιμα σε όλους.

Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της», έγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις