Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ισραήλ: «Μαχαιρώστε τον Εβραίο» – Το μακάβριο και σοκαριστικό παιχνίδι παιδιών στην Παλαιστίνη

Ισραήλ: «Μαχαιρώστε τον Εβραίο» – Το μακ...

Φρικιαστικές ακρότητες

Κάποιοι ίσως θεωρούν ότι οι φρικιαστικές ακρότητες της Χαμάς μετά την επίθεση της στο Ισραήλ δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη, καθώς πολλοί Παλαιστίνιοι έχουν μπολιαστεί από μικρά παιδιά με απύθμενο μίσος κατά των αιώνιων εχθρών τους.

Δεν ξέρουμε αν είναι έτσι, αλλά ξέρουμε ότι πολλά παιδιά στην Παλαιστίνη μεγαλώνουν με το μίσος αυτό για το Ισραήλ να σιγοκαίει μέσα τους. Ένας μίσος που αποτυπώθηκε και στις φρικαλεότητες της Χαμάς.

Αυτό φάνηκε κι από ένα βίντεο που βγήκε στα social media και αποτυπώνει τα πλάνα από ένα αγαπημένο παιχνίδι παιδιών στην Παλαιστίνη.

Το παιχνίδι έχει το σοκαριστικό όνομα: «Μαχαιρώστε τον Εβραίο». Στις εικόνες παιδιά παίζουν αυτό το ανατριχιαστικό παιχνίδι. Μια παρέα παιδιών προχωράει μαζί.

 Ξαφνικά ένα άλλο παιδί που είναι κρυμμένο, βγαίνει από μια γωνιά, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Επιτίθεται στα άλλα παιδιά και παριστάνει ότι τα μαχαιρώνει. Ο υποτιθέμενος δολοφόνος φεύγει τρέχοντας μετά την πράξη του.

Η εικόνα στο βίντεο κλείνει δείχνοντας τα πόδια ενός παιδιού που έχει πέσει στο έδαφος και παριστάνει το νεκρό και δίπλα του είναι το μαχαίρι της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις