Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο μικρός Αχιλλέας που παλεύει για να έρθει στη ζωή ζητά τη βοήθειά μας

Ο μικρός Αχιλλέας που παλεύει για να έρθ...

Στην Κωνσταντινούπολη για τον τοκετό οι γονείς

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται πλέον οι γονείς του μικρού Αχιλλέα που παλεύει για τη ζωή πριν ακόμη γεννηθεί. Η μητέρα του είναι σε αναμονή για τον τοκετο.

Ο αγώνας συνεχίζεται και ο χρόνος πιέζει!

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση της Πράξης Αγάπης στα social media:

Με την αμέριστη στήριξή σας έχουμε φτάσει στα μισά της διαδρομής, καθώς έχουμε συλλέξει μέχρι και αυτή τη στιγμή ( Σάββατο 2.9.23 ώρα Ελλάδος 16:44) 44.529 ευρώ. Απαιτούνται σχεδόν άλλα τόσα για να εξασφαλίσουμε το χειρουργείο του παιδιού και να απαλλάξουμε την οικογένεια από την αγωνία των χρημάτων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουν.Ο αγώνας μας συνεχίζεται δυναμικά για τη διάσωση του μικρού μας Αχιλλέα! Οι μέρες πλησιάζουν και ο χρόνος στενεύει. Πρέπει μέσα σε λίγες ημέρες να φτάσουμε στο στόχο και να εξασφαλίσουμε το συνολικό κόστος της κλινικής.

Εξασφαλίσαμε την εισαγωγή της νεαρής μητέρας, η οποία έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 31.8.23 σε εξειδικευμένη κλινική της Κωνσταντινούπολης. Εκεί θα γεννηθεί ο μικρός μας Αχιλλέας και θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς από εξειδικευμένη καρδιοχειρουργική ομάδα. Το βρεφάκι διαγνώστηκε με πολύ σοβαρή καρδιοπάθεια η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη και σπάνια. Χάρην όμως στην καθοριστική υποστήριξη όλων μας, ο μικρούλης θα βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια, τα οποία θα του προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσει τη μάχη του για τη ζωή!

Είμαστε σε επικοινωνία και συνεργασία με την ιατρική ομάδα όπως και με την κλινική και αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Ο Οργανισμός μας έχει εξασφαλίσει ήδη τη μετακίνηση και τη διαμονή της οικογένειας, όπως και την καταβολή ενός μέρους του απαιτούμενου χρηματικού ποσού που απαιτούνταν για να ξεκινήσει η διαδικασία της εισαγωγής. Η νεαρή μητέρα έχει ήδη εισαχθεί για τις απαραίτητες εξετάσεις και μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς. Ο τοκετός της θα πραγματοποιηθεί από μέρα σε μέρα και πολύ άμεσα θα εισαχθεί ο Αχιλλέας μας για το χειρουργείο στην καρδούλα του. Καλείται να παλέψει για τη ζωή του αμέσως μόλις γεννηθεί! Ας παλέψουμε όλοι μαζί, για να βγει νικητής!

Οι τηλεφωνικές μας γραμμές παραμένουν ανοιχτές για πραγματοποίηση κλήσεων στο 19825 υπέρ του μικρού Αχιλλέα με χρέωση από σταθερό 2,60€/ κλήση, χρέωση από κινητό 2,48€/ κλήση.
Δεν κάνουμε πίσω! Προχωράμε μόνο μπροστά! Ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις