Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέα ονόματα υποψηφίων από την «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέα ονόματ...

Δείτε αναλυτικά

Νέα ονόματα υποψηφίων ανακοινώνει η δημοτική παράταξη «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο

H  ανακοίνωση αναφέρει: "Πρόκειται για 10 νέα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, τα οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν στη Δυτική Αχαΐα μια νέα πνοή ανάπτυξης που τόσο αξίζει και έχει ανάγκη. Η νέα δεκάδα υποψηφίων απαρτίζεται από πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, τα οποία έχουν αποδείξει τη διάθεση που έχουν για προσφορά μέσα από συλλόγους, αθλητικά σωματεία και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις νέες υποψηφιότητες: «Πιστεύω ακράδαντα στην αξία της συλλογικής, συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δημοτών και της δημοτικής αρχής. Για μια Δυτική Αχαΐα που θα πάψει να είναι ο τόπος των χαμένων ευκαιριών και των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, που αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, διεκδικεί και κερδίζει ένα πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο αύριο. Την ιστορία στη Δυτική Αχαΐα θα τη γράψουν οι άνθρωποί της. Αυτοί που θέλουν και μπορούν να είναι χρήσιμοι και αποτελεσματικοί. Αυτοί που μοιράζονται κοινές αγωνίες, σκέψεις και προβληματισμούς. Οι ενεργοί πολίτες που είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη για να κερδίσουμε την πιο δύσκολη μάχη, αυτήν της καθημερινότητας, προς όφελος των δημοτών».

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Αλέκος Αγγελόπουλος, Ασημάκης Αλεξανδρόπουλος, Ιωάννης Ανδρικόπουλος, Νίκος Γεωργακόπουλος, Αθανάσιος Καρέλας, Ευάγγελος (Λάκης) Νικολόπουλος, Αθανασία Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Πετρόπουλος, Νικολίτσα Σγούρα-Βλάχου, Χρυσούλα Φραντζή.

Σύντομα βιογραφικά των νέων υποψηφίων:

Ο Αλέκος Αγγελόπουλος από τα Καρέικα μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο για να προσφέρει. Εχει υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως αντιπρόεδρος του Εθνικού Σαγεΐκων. Είναι οικογενειάρχης και με την εμπειρία του μπορεί να φέρει αλλαγές στον τόπο.

Ο Ασημάκης Αλεξανδρόπουλος είναι αγροκτηνοτρόφος από τον Αραξο. Ως άνθρωπος της παραγωγής γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής. Κρίνει ότι χρειάζονται αποφασιστικές παρεμβάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες. 

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από τα Νιφορέικα είναι ένας ενεργός πολίτης με προσφορά στον τοπικό εκπολιτιστικό σύλλογο αλλά και την Δόξα Νιφορεΐκων. Ως υποψήφιος για πρώτη φορά θέλει να προσφέρει ουσιαστικά στην περιοχή.

Ο Νίκος Γεωργακόπουλος είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος της κοινότητας Σαντομερίου. Νέος οικογενειάρχης, με ήθος και αρχές θέλει να προσφέρει στον τόπο του για να ανέβει επίπεδο συνολικά η Δυτική Αχαΐα. 

Ο Θανάσης Καρέλας είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πολύτεκνος πατέρας από τα Σαγέικα. Με αίσθημα ευθύνης αλλά και ελπίδας, θεωρεί ότι η Δυτική Αχαΐα μπορεί να αλλάξει πορεία προς το καλύτερο.

Ο Ευάγγελος (Λάκης) Νικολόπουλος από τη Δύμη είναι ένας ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο ΚΤΕΛ Κάτω Αχαΐας. Εχει αποδείξει πως είναι δημιουργικός και με την πρώτη του υποψηφιότητα σε εκλογές, θέλει να φέρει ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ στη Δυτική Αχαΐα. 

Η Αθανασία Παναγιωτοπούλου είναι μια νέα κοπέλα από το Λιμνοχώρι και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι μέλος του Χορευτικού Συλλόγου Λιμνοχωρίου.

Ο Θανάσης Πετρόπουλος είναι από τα Καρέικα και είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας. Με τη δράση του όλα τα χρόνια έχει αποδείξει το ενδιαφέρον και τις δυνατότητές του για προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

Η Νικολίτσα Σγούρα-Βλάχου είναι από την Άρλα και ως δυναμικός χαρακτήρας που είναι θέλει και μπορεί να συμβάλει στις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η Δυτική Αχαΐα. Η ίδια είναι αγρότισσα και ζει στην περιοχή με την οικογένειά της. 

Η Χρυσούλα Φραντζή από την Μιτόπολη εργάζεται ως υπεύθυνη λειτουργίας σε ΚΔΑΠ. Έρχεται σε επαφή καθημερινά με γονείς και παιδιά και έχει διακρίνει ότι ο τόπος χρειάζεται μια αλλαγή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις