Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαντόνα: Φίλη της «πρόδωσε» πώς είναι στα 65 της η τραγουδίστρια

Μαντόνα: Φίλη της «πρόδωσε» πώς είναι στ...

Οι αναρτήσεις στο Instagram και το βίντεο στο TikTok που συζητήθηκαν

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η ανάρτηση της Μαντόνα στο Instagram με αφορμή τα 65α γενέθλιά της την Τετάρτη καθώς οι περισσότεροι σχολίασαν τα φίλτρα που χρησιμοποίησε η βασίλισσα της ποπ για την εορταστική της φωτογραφία.

Εκτός από τη φωτογραφία η Μαντόνα «ανέβασε» και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο TikTok γράφοντας στη λεζάντα «χρόνια πολλά σε μένα».

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, η στενή φίλη της Μαντόνα, Μάχα Ντακίλ, έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια της διασημης τραγουδίστριας όπου, όπως παρατήρησαν πολλοί, δεν υπήρχαν φίλτρα ή αν χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολύ λιγότερα.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου αδερφή. Ζήτω με αυτή την φοβερή δύναμη ζωής. Σε λατρεύω» έγραψε στη λεζάντα η φίλη της Μαντόνα, η οποία είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Creative Artists Agency (CAA).

Η ανάρτηση έχει συνολικά δύο φωτογραφίες: η μια φέρεται να είναι από την ημέρα των γενεθλίων της Μαντόνα καθώς η τραγουδίστρια φοράει το ρούχο που είχε και στο βίντεο στο TikTok, και η δεύτερη από κάποια κοινή έξοδο στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight