Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συναντήσεις Πέτρου Ψωμά με Ε.Π.Σ. Αχαΐας και Ε.Σ.Κ.Α-Η

Συναντήσεις Πέτρου Ψωμά με Ε.Π.Σ. Αχαΐας...

Επισκέψεις της Ομάδας #Αθλητισμού του σπιράλ και συναντήσεις με μέλη των ΔΣ

Συνεχίζει τις επισκέψεις του το σπιράλ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται:

"Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από μέλη της Ομάδας Εργασίας #Αθλητισμός της δημοτικής παράταξης σπιράλ, επισκέφτηκε τα γραφεία των τοπικών ενώσεων του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και συζήτησε με μέλη των διοικητικών συμβουλίων τους θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι δύο συναντήσεις έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα, με ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και με όλες τις πλευρές να συγκλίνουν στις προσεγγίσεις τους σχετικά με τον τοπικό αθλητισμό.

Κατά τις συζητήσεις αναδείχθηκαν θέματα υποδομών, χρηματοδοτήσεων και οργάνωσης, ενώ  τόσο οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου όσο και οι εκπρόσωποι του τοπικού μπάσκετ επέμειναν στην αναγκαιότητα στενής συνεργασίας με τον Δήμο Πατρέων και την αντίστοιχη αντιδημαρχία. Κύρια θέματα στην ατζέντα και των δύο συναντήσεων ήταν η χρήση των δημοτικών γηπέδων, η ανάπλαση και αναβάθμιση τους, ο εμπλουτισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου και η εύρεση εναλλακτικών λύσεων εξυπηρέτησης σωματείων και αθλητών (όπως το πρόγραμμα «ανοιχτά σχολεία», η αξιοποίηση χορηγικών προσφορών κ.α.).

Ο Πέτρος Ψωμάς παρουσίασε ακροθιγώς το αθλητικό πρόγραμμα του σπιράλ, εστιάζοντας στο πλήρες ετήσιο καλεντάρι αθλητικών διοργανώσεων που προτείνεται από την παράταξη, στην αναβάθμιση της συνεργασίας του δήμου με το αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης, στο πλάνο εξωραϊσμού των υπαρχουσών αθλητικών υποδομών και στην τεκμηριωμένη διεκδίκησης δημιουργίας νέων.   

Την Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας στη συνάντηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ και οι Δημήτρης Σαρρής, Γενικός Γραμματέας, Σταύρος Θεοδωρόπουλος και Χρήστος Πλούμης, Αντιπρόεδροι, Βασίλης Βουκελάτος Πρόεδρος Επιτροπής Γηπέδων, Χάρης Ιωάννου, μέλος και Κώστας Μπαλάσκας, μέλος, ενώ παραβρέθηκαν και οι υπάλληλοι των γραφείων Βάσω Ηλιοπούλου και Άγγελος Κοζιώρης.

Στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας – Ηλείας την αντιπροσωπεία του σπιράλ υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Λυκούδης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Κουμανιώτης, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν και οι υπάλληλοι Αγγελική Παναγοπούλου και Χρήστος Κολλάρος.

Τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν, εκτός του δημοτικού συμβούλου Θάνου Δούρου και του συντονιστή της ομάδας του #αθλητισμού Δημήτρη Σαρρή, τα στελέχη της παράταξης: Ιωάννα Βασιλακοπούλου, Στέφανος Δημητρόπουλος, Μάκης Κουλούρης, Νίκος Φράγκος, Γιώργος Μπατάλης και Κώστας Αποτολόπουλος".

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις