Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία για το τροχαίο με την 14χρονη και τον 16χρονο στο Ρίο

Πάτρα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία για...

Όλοι εύχονται για ένα θαύμα για να σωθεί η 14χρονη

Σοκ και αγωνία από τα ξημερώματα της Κυριακής στην κοινωνία της Πάτρας , εξαιτίας του ατυχήματος στην περιοχή του Ρίου, στο οποίο εμπλέκονται δυο νεαρά παιδιά, γόνοι γνωστών οικογενειών

.Ο 16χρονος  και η 14χρονη επέβαιναν σε δίκυκλο και επιστρέφοντας από διασκέδαση της πρώτες πρωινές ώρες συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της εστίασης.

Τραγική σύμπτωση ότι το ατύχημα έγινε στο «καταραμένο» σημείο του Ρίου, όπου πριν από κάποια χρόνια είχε χάσει τη ζωή του ο νεαρός Πάνος Τζαβάρας.
Ο 16χρονος παρά τα πολλά κατάγματα που έχει υποστεί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η κατάσταση της 14χρονης είναι σοβαρή. Έχει τραυματιστεί στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Από την Κυριακή δεκάδες φίλοι και συμμαθητές των δύο παιδιών έχουν κατακλύσει τον χώρο του νοσοκομείου όπου τα δύο παιδιά νοσηλεύονται, εμψυχώνοντας τις οικογένειές τους.

Τα social media έχουν πλημμυρίσει από ευχές «να κρατήσει» η 14χρονη και να βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη μάχη. Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις εξελίξεις ευχόμενη να υπάρξει αίσιο τέλος. 

Η Τροχαία Πατρών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις