Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ίσμα Τουλάτου: Κατέρρευσε στο σπίτι της η δημοσιογράφος- Στη ΜΕΘ το μωρό της

Ίσμα Τουλάτου: Κατέρρευσε στο σπίτι της ...

Λίγα 24ωρα πριν γεννήσει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 49χρονη δημοσιογράφος, Ίσμα Τουλάτου, η οποία κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, κατέρρευσε στο σπίτι της κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς τα αίτια ακόμα διερευνώνται.

Η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα επόμενα 24ωρα αναμενόταν να γεννήσει. Όσον αφορά το παιδί οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου. 

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.

Πηγή 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις