Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκλογές 2023: Τα δάκρυα χαράς της Σοφίας, του Κωνσταντίνου και της Δάφνης Μητσοτάκη

Εκλογές 2023: Τα δάκρυα χαράς της Σοφίας...

«Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, με κράτησαν πάντα προσγειωμένο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην επινίκια ομιλία του

Δέν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους, τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ο πατέρας τους αναφέρθηκε στην στήριξη που έλαβε από την οικογένεια του σε όλη την προεκλογική εκστρατεία.

Μια αγκαλιά ήταν όλη η οικογένεια του προέδρου της ΝΔ και επόμενου πρωθυπουργού για την μεγάλη νίκη στην εκλογική αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του τόνισε: «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογειάμου, στην Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη. Με το τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειώμενο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή: να ονειρεύεσαι όσο μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων. Και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight