Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Ερύμανθος: Έξι νέοι υποψήφιοι με τον Θ. Μπαρή

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023- Ερύμανθος:...

Η ανακοίνωση

Ακόμα έξι υποψήφιους παρουσίασε σήμερα η δημοτική παράταξη του Δημάρχου Ερυμάνθου Θόδωρου Μπαρή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ισχυροποιείται μέρα με την ημέρα η «συμμαχία ευθύνης» για τον Δήμο Ερυμάνθου, αφού πολίτες από όλα τις κοινότητες εκφράζουν την έμπρακτη στήριξή τους στην εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου, Θόδωρου Μπαρή.

«Δημιουργούμε μία ισχυρή ομάδα υποψηφίων, που συμπαρατάσσονται στον κοινό μας πλέον αγώνα, αναγνωρίζοντας παράλληλα, το ρεαλιστικό μας έργο και πρόγραμμα για τον Δήμο μας. Η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας είναι μεγάλη ευθύνη για την παράταξή μας, η οποία παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της, να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν βιώσιμο και υγιή δήμο», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής καλωσορίζοντας ακόμη έξι υποψήφιους, οι οποίοι με όρεξη και διάθεση προσφοράς, με νέες ιδέες και πολύτιμες γνώσεις θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στην παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» που εμπνέει και ενεργοποιεί όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Οι έξι νέοι υποψήφιοι είναι οι, Γιώργος Παντελής από τη Δροσιά, Αλέκα Πλώτα από το Βελημάχι, Αντριάννα (Ντάνα) Παπαγεωργίου από το Ίσωμα, Βασίλης Γεωργακόπουλος από το Βασιλικό, Κωνσταντίνος Πανούσης από τη Πτέρη Δροσιάς και Νίκος Χριστοδουλής από το Βασιλικό.

 ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 - Γιώργος Παντελής από τη Δροσιά

Ο Γιώργος είναι Ιδιωτικός υπάλληλος και είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.

Πιστεύοντας πως οι πολίτες πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή στα κοινά με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την υποστήριξη κάθε δράσης και ενέργειας που έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας καταθέτει τη δική του πρόταση με θέληση προσφοράς και υπευθυνότητα.

 - Αλέκα Πλώτα από το Βελημάχι

Η Αλέκα, μητέρα τριών παιδιών είναι μια δυναμική γυναίκα που ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της καθημερινότητας αποφάσισε να κατέλθει για πρώτη φορά υποψήφια στο πλευρό του Δημάρχου, Θ. Μπαρή. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρικόπουλο Αθανάσιο και με μαχητικότητα και γνώση των προβλημάτων του τόπου, αλλά και με όρεξη για προσφορά συμμετέχει στη συλλογική προσπάθεια.

 -Αντριάννα (Ντάνα) Παπαγεωργίου από το Ίσωμα

Η Αντριάννα (Ντάνα) είναι μητέρα τριών παιδιών. Μια ακόμη δραστήρια γυναίκα που ενώνει τις δυνάμεις της με το συνδυασμό του Δημάρχου, Θ. Μπαρή καταθέτοντας τις ιδέες και το όραμά της για ακόμη καλύτερες μέρες στον Δήμο. Η αγάπη για τον τόπο και η διάθεση της να προσφέρει την παρακίνησαν να δεχτεί την πρόταση του Δημάρχου.

 - Βασίλης Γεωργακόπουλος από το Βασιλικό

Ο Βασίλης είναι υπάλληλος Σ.Δ.Ο.Χ του Υπουργείου Υγείας και πατέρας ενός παιδιού. Στον ευαίσθητο επαγγελματικό του χώρο που η καθημερινότητα είναι ταυτισμένη με την προσφορά στον συνάνθρωπο ο Βασίλης έχει αναπτύξει στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» συνδικαλιστική δράση επιδεικνύοντας μαχητικότητα και δυναμική. Χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τη διεκδίκηση εργαλείων και πόρων που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στο Δήμο.

 - Κωνσταντίνος Πανούσης από την Πτέρη Δροσιάς

Ο Κωνσταντίνος, Ελεύθερος επαγγελματίας και πατέρας δυο παιδιών δίνει καθημερινά τον δικό του «αγώνα» έχοντας επιλέξει να ζει με την οικογένειά του στην Πτέρη. Πιστεύοντας πως η στήριξη στην παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» είναι στήριξη στους δημότες και στον ίδιο τον Δήμο, αποφάσισε να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου ώστε να διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών.

 - Νίκος Χριστοδουλής από το Βασιλικό

Ο Νίκος, ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πατέρας ενός παιδιού που ζει και εργάζεται στον τόπο του. Άνθρωπος δραστήριος και αυθεντικός προσθέτει δυναμική με την υποψηφιότητα του. Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες του, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο  αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις