Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρασκήνιo από το debate: Τα κινητά, τα γέλια και οι ματιές του Μητσοτάκη και Τσίπρα

Παρασκήνιo από το debate: Τα κινητά, τα ...

Όσα περιέγραψε ο Παναγιώτης Στάθης

Παρασκηνιακά περιστατικά που σημειώθηκαν στο debate πως πολιτικών αρχηγών και δεν φάνηκαν στην κάμερα ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος συμμετείχε στην τηλεμαχία εκπροσωπώντας το Open.

Όπως ανέφερε, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος για τις εξορύξεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζονταν μεταξύ τους σαν να λένε «τι λέει τώρα;», ενώ υπήρχαν και στιγμές που γελάγανε και μεταξύ τους. 

Επίσης, όλοι είχαν κινητά μαζί τους εκτός από τον κ. Μητσοτάκη.

Ακόμη, ο Παναγιώτης Στάθης αποκαλύπτει ότι κάποια στιγμή κοίταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα που εκείνη τη στιγμή έγραφε στο κινητό του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάζει στάση για να μην φανεί τι γράφει.

Οι πολιτικοί αρχηγοί πάντως δεν ήταν τόσο χαλαροί, φοβούμενοι να μην γίνει κάποιο λάθος. Εκτιμάται πως κανείς δεν έχασε ή κέρδισε και δεν ήταν όλοι τόσοι προετοιμασμένοι.

 Με σταθερή ατζέντα για το ζήτημα των υποκλοπών ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ανέβασε τους τόνους, ενώ έδωσε την αφορμή και στον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει και να βγει για λίγο εκτός πλαισίου του προγράμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις