Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του και δεν έκανε πίσω ποτέ»

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ήταν ερωτευμένος με...

Συγκλονίζει η σύζυγος του δημοσιογράφου

Για δικαίωση της μνήμης του Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, σχολιάζοντας τις συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου εξέφρασε την ικανοποίηση της ωστόσο τόνισε ότι «Ο Γιώργος μου δεν γυρίζει πίσω και αυτό είναι το δεδομένο οπότε ο πόνος μου δεν μπορεί να απαλυνθεί».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την Ελληνική Αστυνομία, είμαι πεπεισμένη ότι θα φτάσουν μέχρι το τέλος», είπε, μιλώντας στον ANT1 και συμπλήρωσε ότι «για τη Δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και όχι για εμάς».

«Θα φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας γιατί έγινε μια πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία και τους εισαγγελείς», τόνισε.

Η  ίδια σημείωσε ότι ο δημοσιογράφος ήταν «ερωτευμένος με την δουλειά του και δεν έκανε πίσω ποτέ» και ανέφερε πως «ποτέ δεν ήταν καταδικαστικός με κανέναν, πάντα άκουγε την άποψη του άλλου και θα μπορούσε να δικαιολογήσει ακόμα και τον μεγαλύτερο εγκληματία». «Σε φίλους και γνωστούς δεν έλεγε ποτέ τις διασυνδέσεις του και πράγματα που ήξερε», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης ,μεταξύ άλλων είπε ότι «ίσως μύριζε τον θάνατο ο Γιώργος, αλλά δεν έκανε πίσω».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις