Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Ρομπ Λόου εξομολογείται τα μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο ηθοποιός Ρομπ Λόου εξομολογείται τα μυ...

«Ο γάμος είναι δύσκολος παντού, δεν είναι μόνο στο Χόλιγουντ», είπε στον οικοδεσπότη του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartRadio, Μπρους Μπότσι

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Ρομπ Λόου (Rob Lowe) που τη δεκαετία του ’80 ήταν μεγάλο είδωλο των έφηβων κοριτσιών, μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartRadio αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μυστικά του επιτυχημένου γάμου του με την σύζυγό του Σέριλ Μπέρκοφ (Sheryl Berkoff).

«[Ο γάμος] είναι δύσκολος παντού, δεν είναι μόνο στο Χόλιγουντ - παντού», είπε στον οικοδεσπότη  Μπρους Μπότσι (Bruce Bozzi). «Η Σέριλ ήταν και είναι η καλύτερη φίλη μου. Έτσι, αν παντρευτείς για οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό τότε θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση, γιατί η φιλία θα μείνει όταν τα υπόλοιπα πράγματα φύγουν».

Όπως αναφέρει το περιοδικό People το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Bad Influence». Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Ιουλίου του 1991 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Ρομπ Λόου που έχει παίξει σε ταινίες όπως το «Χθες το βράδυ - About Last Night», το «Μπαράκι του Σαν Έλμο», "Αουτσάιντερς" και «Οργισμένο Αίμα», είναι σήμερα 59 ετών και παραμένει το ίδιο γοητευτικός.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight