Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαΐα: Η ηρωίνη ήταν βράχος- Συλλήψεις για ναρκωτικά

Δυτ. Αχαΐα:  Η ηρωίνη ήταν βράχος- Συλλή...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία, με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (24,8) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, αναφέρει η αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Ανεύρεση Πολεμικού Υλικού


Εντοπίστηκε από πολίτη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ζαχάρως, σε οικία κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών, μια χειροβομβίδα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης και (4,91) γραμμάρια κάνναβης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις