Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάτη στην Πάτρα και ο εμπρησμός στην Ακράτα

Η απάτη στην Πάτρα και ο εμπρησμός στην Ακράτα

Αστυνομικό δελτίο

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα.

Προσποιούμενος τον λογιστή, με το πρόσχημα επιστροφής του χρηματικού ποσού των (254) ευρώ από την ΔΕΔΔΗΕ, του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (22.159) ευρώ., αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο.

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

 Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη  για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμό


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας
σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στην Ακράτα, η κατηγορούμενη προκάλεσε με εμπρησμό, φθορές σε έξι κάδους απορριμμάτων και σε ένα παλαιό άρμα καρναβαλιού, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Την προανάκριση ενεργεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ακράτας, αναφέρει η αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (10,3) γραμμάρια κάνναβης, και ένας μεταλλικός τρίφτης, σύμφωνα με την αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός
άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, τριών ετών για φοροδιαφυγή, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις