Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πήραν μήνυμα από το sense.City ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε- Δείτε το «βουνό» της αποκατάστασης

Πάτρα: Πήραν μήνυμα από το sense.City ότ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι κάτοικοι ζητούν την απομάκρυνσή των σκουπιδιών

Εστία μόλυνσης αποτελεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κόμβος της Ανθείας, στην περιοχή των Ζαρουχλέικων.  

Στο σημείο έχει εναποτεθεί μεγάλος αριθμός παλιών αντικειμένων και σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται έντονες διαμαρτυρίες περιοίκων, που ζητούν την απομάκρυνσή τους.

Μάλιστα, έχουν απευθυνθεί, όπως λένε, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, τόσο τηλεφωνικώς όσο και μέσω του sense.city αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση.

«Ουδείς δεν ήρθε να καθαρίσει, παρότι διαπιστωμένα υπάρχει μια εστία μόλυνσης» αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής Σταύρος Φιλέρης, που απευθύνθηκε στο thebest.gr περιγράφοντας την κατάσταση: «Κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε για να δώσει λύση στο πρόβλημα ώστε να απομακρυνθούν τα άχρηστα αντικείμενα και τα κάθε λογής σκουπίδια. Ζούμε έχοντας δίπλα μας εστίες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία», λέει.

Οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτύρονται καλώντας τις αρμόδιες αρχές να καθαρίσουν το σημείο. Χαρακτηριστικά, ο κ. Φιλέρης, τονίζει: «Μέχρι φίδι δυο μέτρων βγήκε μέσα από τον όγκο των σκουπιδιών και καλέσαμε την Πυροσβεστική για να το μαζέψει, από την άλλη τα ποντίκια δίνουν και παίρνουν στο σημείο».

Σε ό, τι αφορά την επικοινωνία που είχαν με τον Δήμο Πατρέων, επισημαίνει ότι «η πλατεία αυτή παίζει  «μπαλάκι». Από την Αντιδημαρχία καθαρισμού μας λένε ότι υπεύθυνη είναι η ΔΕΥΑΠ και από την ΔΕΥΑΠ ότι ανήκει στο Δήμο. Στείλαμε και mail στο sense.city στις 14 Μαρτίου και την Δευτέρα στις 20 του μήνα, ήρθε απάντηση ότι ολοκληρώθηκε και υπήρξε αποκατάσταση του προβλήματος, κάτι που δεν έχει γίνει, τα σκουπίδια παραμένουν στο σημείο. Βουνό έχουν σχηματιστεί από καναπέδες, πολυθρόνες, κλαριά, στόρια, αλουμίνια, τζάμια σπασμένα και όσο για τα χόρτα, κοντεύουν να ξεπεράσουν το μπόι μας και καθημερινά προστίθενται κι αλλά. Τα καπάκια από τους κάδους είναι ανοιχτά και μπαίνουν βγαίνουν οι γάτες. Το πρόβλημα είναι μόνιμο και δεν έχει έρθει ποτέ κανένας να καθαρίσει. Δεν νοιάζεται κανένας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις