Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό Καρναβάλι 2023: Κέντρισε για πρώ...

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Κέντρισε για πρώτη φορά χιλιάδες Θεσσαλονικείς

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Άρχισαν να φτάσουν στην Πάτρα από την Τετάρτη

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Το Πατρινό Καρναβάλι 2023  πέρασε στην ιστορία ως το καρναβάλι που έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Άνθρωποι από πολλά μέρη έφτασαν στην Πάτρα για να διασκεδάσουν να ζήσουν από κοντά το θεσμό. Ωστόσο φαίνεται ότι το Πατρινό Καρναβάλι κερδίζει και υποστηρικτές από μέρη που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα πολλές αφίξεις.

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό είναι ότι στην Πάτρα έφτασαν 7.000 ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας,Ανδρέας Μανωλόπουλος «περίπου 7.000 Θεσσαλονικείς ήρθαν στην Πάτρα. Παλιότερα έρχονταν περίπου 2.000 επισκέπτες από εκεί. Ξεκίνησαν να έρχονται από την Τετάρτη το βράδυ και συνέχισαν να έρχονται μέχρι το Σάββατο».

Πάνω από 50.000 καρναβαλιστές που παρέλασαν αλλά και οι αναρίθμητοι επισκέπτες και Πατρινοί που για πρώτη φορά γέμισαν ασφυκτικά πεζοδρόμια, μπαλκόνια και την πλατεία Γεωργίου, έδωσαν μια εικόνα ξέφρενου κεφιού.

Η μεγάλη διαφορά της φετινής παρέλασης ήταν η αυθόρμητη έκρηξη χαράς και δημιουργίας που παρατηρήθηκε σε όλα τα επίπεδα απογειώνοντας τα καρναβαλικά όνειρα όλων όσοι ξεχύθηκαν στον δρόμο και παρέσυραν με τον ιλιγγιώδη ρυθμό τους όλη την πόλη.

Το θερμόμετρο ανέβηκε και οι απρόοπτες μεταμορφώσεις διαρκείς προκάλεσαν τον θαυμασμό και τον ενθουσιασμό των θεατών. Οι χιλιάδες καρναβαλιστές με χειμαρρώδη ορμή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεφάντωσαν υπό τους ήχους μιας ξεσηκωτικής μουσικής που πυροδότησε το κέφι στα ύψη. Πραγματικά τερμάτισαν το καρναβαλικό κοντέρ σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr