Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Πατρινό Kαρναβάλι 2023: ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από την τελετή λήξης

Πατρινό Kαρναβάλι 2023: ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕ...

Στο μόλο της Αγίου Νικολάου

Με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου και έναν «χείμαρρο» πυροτεχνημάτων που έδωσε λάμψη στην καρναβαλική νύχτα της Πάτρας, ξεκίνησε απόψε στον μόλο του Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι, η τελετή λήξης του Πατρινού  Καρναβαλιού.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να έχουμε ένα ωραιότατο καρναβάλι, τους χιλιάδες που έβαλαν πλάτη για να υλοποιηθεί και όλους όσοι φροντίζουν, προκειμένου το καρναβάλι μας να είναι ασφαλές».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «όλοι γευτήκαμε αυτές τις ημέρες το καρναβάλι και πήραμε μια ανάσα, γι' αυτό δεν είναι σωστό και δίκαιο να γυρίσουμε στις γνωστές δυσκολίες της ζωής», προσθέτοντας: «Όλοι γνωρίζετε την αιτία. Αυτούς που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Έχουμε τη δυνατότητα και τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα. Νέες και νέοι, μπορείτε να βάλετε τη σφραγίδα σας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, να ανοίξετε τα φτερά σας. Η ζωή είναι χαρά, δεν είναι τιμωρία».

Αμέσως μετά ξεκίνησε πάρτι - συναυλία με προσκεκλημένο το αθηναϊκό ροκ συγκρότημα των «15 50», ενώ στο μέσο της συναυλίας, που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες, θα εμφανιστεί το πατρινό συγκρότημα, «Above Suspicion».

Στο μεταξύ οι χιλιάδες επισκέπτες παραμένουν στην Πάτρα, για να συνεχίσουν την καρναβαλική διασκέδαση και να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκεδάζοντας σε πάρτι που οργανώνονται σε όλη την πόλη.

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Η φαντασμαγορική Τελετή Λήξης – Δείτε κι άλλες φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023