Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Πάτρα: Όλα είναι έτοιμα για το αποψινό live του Γκόραν Μπρέγκοβιτς στις 21.30 στην πλ. Γεωργίου Α'

Πάτρα: Όλα είναι έτοιμα για το αποψινό l...

Ο Βόσνιος καλλιτέχνης Goran Bregovic θα εμφανιστεί μαζί και με το εξαιρετικό συγκρότημά του The Wedding and Funeral Band

Όλα είναι έτοιμα για το κορυφαίο συναυλιακό γεγονός του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και φυσικά είναι η συναυλία του Βόσνιου Γκόραν Μπρέγκοβιτς που θ’ αρχίσει στις 9.30 το βράδυ και αναμένεται να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους Πατρινούς αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την Κοινωφελή Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, ελάτε να απολαύσουμε όλοι τον Goran Bregovic και το εξαιρετικό συγκρότημά του The Wedding and Funeral Band σε μια μοναδική συναυλία.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, και η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με κύριο υποστηρικτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στη φαντασμαγορική νύχτα της Πάτρας λοιπόν απόψε τελευταία Παρασκευή της αποκριάς  μετά τις 9.30, οι βαλκανικοί ρυθμοί και οι μελωδίες του διεθνούς φήμης Goran Bregovic θα μας ενώσουν όλους, Πατρινούς και επισκέπτες σε μια ανεπανάληπτη γιορτή. Μια γιορτή πλημμυρισμένη με ήχους γνώριμους και οικείους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια.

Ο 72χρονος σήμερα Goran Bregovic, γεννημένος στο Σεράγεβο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας έχοντας επανειλημμένα κάνει μουσικά live, θα είναι εδώ στην Πάτρα για να γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να φέρνει τις ψυχές όλων μας κοντά.

Η συναυλία του περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και φυσικά μελωδίες του που τραγουδήθηκαν με ελληνικούς στίχους και λατρεύτηκαν από το κοινό: «Το Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Παραδέχτηκα».

Ο Goran Bregovic που λατρεύει την Ελλάδα, θα είναι πιστός στο μεγάλο του ραντεβού με το Πατρινό Καρναβάλι, το Καρναβάλι όλης της Ελλάδας!

Διοργανωτές: Δήμος Πατρέων-ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας

Κύριος υποστηρικτής: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος να θυμίσουμε πως πριν από 11 χρόνια ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς είχε εμφανιστεί και πάλι στην Πάτρα, στο ελαιώνα του Κάστρου δίνοντας μία μεγάλη συναυλία στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ τον Ιούνιο του 2012!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023