Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πάτρα: Με ηλιόλουστο καιρό έγιναν την Κυ...

Πάτρα: Με ηλιόλουστο καιρό έγιναν την Κυριακή στην πλ. Γεωργίου τα παιχνίδια "Φτου και βγαίνω"

Επιτυχία είχαν και τα ΧΑ(λ)ΛΙστεία 2023 στο πλαίσιο του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού που έγιναν το Σάββατο 11/2 στα Παλαιά Σφαγεία

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Με ηλιόλουστο καιρό, το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023 ανήκε στα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 που κατέλαβαν την πλατεία Γεωργίου Α΄, συμμετέχοντας στη φάση των παιχνιδιών πλατείας «5-10-15… Φτου και βγαίνω» του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.

Χρώματα, κέφι και παιχνίδια που ξέφευγαν από τα συνηθισμένα και ταίριαζαν γάντι στην καρναβαλική ιδιοσυγκρασία των κυνηγών πλημμύρισαν την πλατεία.

Ποδηλατάδα, ανάποδο κρυφτό με ολίγον τυφλόμυγα, σκοποβολή, bowling, ποδόσφαιρο με το στόμα, χαλασμένο τηλέφωνο με νερό και πολλά αστεία απρόοπτα επεφύλαξαν οι δοκιμασίες της ομάδας του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού στα πληρώματα προκειμένου να διεκδικήσουν την καλύτερη βαθμολογία που μπορούσαν.

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού είχε πάρει μολύβι και χαρτί και έβαζε βαθμούς και τους νικητές θα τους δούμε να παίρνουν τα βραβεία τους την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στα Παλαιά Σφαγεία, στην Aκτή Δυμαίων στην απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Επόμενο ραντεβού την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (του Αγίου Βαλεντίνου): «Τα κάνω όλα μετά τις…» & ακολουθεί η μετάδοση των ραδιοφωνικών θεμάτων του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 («Σε χρόνο ραδιοφωνικό») στα fm-ΕΡΑ Πάτρας.

Οι δράσεις του Παιχνιδιού θα κορυφωθούν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση σακούλας.

*Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχία έγινε και η δράση του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού όπου τα… χάλια τους ξεδίπλωσαν επί σκηνής τα πληρώματα που παίρνουν μέρος στο 58ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στα Παλαιά Σφαγεία, στο πιο αποδομημένο gala του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού!

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, από όλα είχε το Σαββατόβραδο των Κυνηγών που έδωσαν ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, το ιστορικό παιχνίδι του Πατρινού Καρναβαλιού. Ευφάνταστες δημιουργίες, πρωτότυπες ονομασίες και… πολλή καρναβαλική πασαρέλα στους ρυθμούς του χάλι γκάλι κυριάρχησαν στη συγκεκριμένη φάση.

Τα πληρώματα δημιούργησαν τη δική τους persona - περσόνα, η οποία διαγωνίστηκε σε 3 δοκιμασίες:

-ΧΑΛΙ ολόσωμο μαγιώ στις 58 αποχρώσεις του κόκκινου - μπλε - κίτρινου και… πράσινου.

Φορώντας παπούτσι ψηλοτάκουνο για να σταθεί στο ύψος της, απέδωσε χορευτικά το δικό της χάλι γκάλι

-ΧΑΛΙ avant guarde αμφίεση “καρναβαλικής ραπτικής”

-Τρεις ερωτήσεις για να αναδειχθεί το εσωτερικό της… χάλι.

Η Κριτική Επιτροπή ανέδειξε τρεις νικητές. Τα βραβεία θα δοθούν στους νικητές κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 την Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος Τάκης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας υπό την αιγίδα της οποίας τελούσε η εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Μελάς και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή.

*Αμέσως μετά τα πληρώματα διασκέδασαν σε ρυθμούς καρναβαλικούς με τις επιλογές των djs Χρήστου Σωτηρόπουλου και Ανδρέα Μητρέλη σ’ ένα concept party με τίτλο «GREECE GOES MODERN», που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο το κέφι.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία διασκευή του γνωστού «Hully Gally» σε… «Χάλι Πάλι» από τις μικρές Κατερίνα Πουλιάση και Κυβέλη Κρότση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr